RADO | Rodinný dom 6-izbový 284m2+pozemok 315m2 | Podunajské Biskupice - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Rodinný dom 6-izbový 284m2+pozemok 315m2 | Podunajské Biskupice

Rodinný dom na predaj v Podunajských Biskupiciach, Bratislava

RadoReality Vám ponúka na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v Bratislave v časti Podunajské Biskupice na ulici Devätinová. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 315 m² a úžitková plocha domu je 284 m².

Dom bol skolaudovaný v roku 2008 a odvtedy je obývaný prvými a jedinými majiteľmi. Nehnuteľnosť pozostáva z troch podlaží: suterén, prízemie a prvé poschodie. Na každom poschodí sa nachádzajú dve veľkometrážne izby. Na prízemí a prvom poschodí sa nachádzajú kúpeľne s toaletou. Suterén je možné využiť aj na podnikateľské účely, keďže je možné zriadiť ďalšiu kúpeľňu. Aktuálne sa suterén využíva na uskladnenie osobných vecí a ako pracovňa. Je tu možnosť vytvoriť saunový priestor, nakoľko sa v suteréne nachádza predpríprava na saunu.

Dom aktuálne nedisponuje krbom, avšak je tu možnosť ho dorobiť, nakoľko sa tu nachádza predpríprava na krb, aj z vnútornej, aj z vonkajšej strany. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, pričom v miestnostiach sa nachádzajú radiátory a v obývačke s kuchyňou je podlahové kúrenie. Dom sa predáva čiastočne zariadený. Na pozemku je možné parkovať dve autá a pred domom sa bez problémov zmestia ďalšie dve autá. Mesačné náklady na užívanie domu sú pre dve osoby 230 €/mesačne.

Podunajské Biskupice ponúkajú bohatú občiansku vybavenosť, ktorá zabezpečuje pohodlný a komfortný život. Na ulici Devätinová a v jej blízkosti sa nachádzajú základné školy, materské školy a gymnázium, všetky v dosahu 10-15 minút chôdze. Obchody, ako sú supermarkety a menšie potraviny, sú vzdialené len 5-10 minút autom. V okolí nájdete aj lekárne, zdravotné stredisko a poštu. Verejná doprava je dobre dostupná, s autobusovými a trolejbusovými zastávkami v blízkosti, čo umožňuje jednoduché spojenie s centrom Bratislavy. Okrem toho sú v okolí reštaurácie, kaviarne a parky, ktoré poskytujú príležitosti na oddych a rekreáciu.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:
Rastislav Horňák
RADO Reality Group
Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

3
6
130 m²
315 m²
315 m²
284 m²
osobné
aktívne
áno - separovaný
verejný vodovod
230/400V
wifi
vaňa a sprchovací kút
vlastné - plyn
9 m²
21 m²
vlastné vyhradené
tehla
čiastočne
predpríprava
áno - 1
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Devätinová, Bratislava - Podunajské Biskupice, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Bratislava - Podunajské Biskupice
  • Mesto Bratislava - Podunajské Biskupice
  • Ulica Devätinová
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421950440748

Pre viac informácií kontaktujte

Rastislav Horňák

Rastislav Horňák

Realitný poradca

+421950440748

hornak@radoreality.sk

Maklér má 29 ponúk