RADO ǀ Trojizbový RD v obci Cerová - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO ǀ Trojizbový RD v obci Cerová

Rodinný dom na predaj v lokalite Cerová v Senici

RADO Reality ponúka na predaj trojizbový rodinný dom v obci Cerová.

Dom prešiel pred 12 r. rozsiahlou rekonštrukciou, kde boli menené plastové okná strecha, podlahy a zavedené plynové kúrenie pomocou gamatiek, odpady a rozvody. Ohrievač úžitkovej vody je plynový, umiestnený v pivnici pod domom. Pred pár rokmi prešiel rekonštrukciou, kde boli menené podlahy, elektrické podlahové kúrenie v sprche – sprchový rošt, zariadenie, kompletná kuchyňa so stavanou myčkou, elektrickou rúrou a indukčnou varnou doskou. Tiež boli menené dvere so zárubniami – odolné proti poškriabaniu.
Krov na rodinnom dome je vo veľmi dobrom zachovanom stave, strecha je plechová s parozábranou. Zateplenie rodinného domu nie je potrebné, nakoľko je postavený s pálenej tehly dostatočnej hrúbky.

Dom je napojený na elektrickú sieť 400V, plyn, miestny vodovod a vlastnú žumpu.
V záhrade sa nachádza dostatok ovocných stromov a ovocných krov. V zadnej časti pozemku sa nachádza aj kôlňa, kde je uskladnené drevo na možné vykurovanie pieckou, ktorá sa nachádza v obývacej izbe domu. Pozemok je mierne svahovitý a priestranný na oddych a trávenie voľných chvíľ. Vstupná brána je nová a dostatočne široká na vjazd aj nákladného auta.

Obec Cerová leží na úpätí malých Karpát v juhozápadnej časti Slovenka v oblasti zvanej Záhorie. Od okresného mesta Senica je vzdialená pätnásť kilometrov. Na severovýchod leží vo vzdialenosti päť kilometrov obec Jablonica, na juhozápad šesť kilometrov obec Prievaly. Na severozápade obec susedí s rozsiahlym lesom zvaným „Bor“. Cez chotár obce tečie riečka Rudava, ktorá sa vlieva do rieky Moravy. Obec mala podľa štatistického úradu v roku 2016 - 1183 obyvateľov.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality

Podrobné informácie

3
89 m²
718 m²
718 m²
61 m²
osobné
po rekonštrukcii
aktívne
áno - separovaný
verejný vodovod
230/400V
žumpa
telefónna linka
sprchovací kút
vlastné - plyn
31.60 m²
vnútorné
Zmiešané
zariadený
po rekonštrukcii
plastové
mierny svah
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Háje, Cerová, Senica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Senica
  • Mesto Cerová
  • Ulica Háje
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte