RADO ׀ Rodinný dom v obci Unín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO ׀ Rodinný dom v obci Unín

Rodinný dom na predaj v lokalite Unín v Skalici

RADO Reality ponúka v zastúpení klienta na predaj jednopodlažný rodinný dom v obci Unín.

Rodinný dom má tvar „L“, hlavný vchod cez podbránie a samostatným zadným vchodom cez posuvnú bránu. Rozloha pozemku je 1104m2 a zastavaná plocha je 185m2. Za zadnou časťou domu sa nachádza hala z trubkovej konštrukcie a pozinkovaného plechu. Šírka haly je 8m, dĺžka 20m a výška 5m. Za domom sa nachádza studňa s pitnou vodou, no rodinný dom je napojený na mestskú vodu. Vykurovanie je zabezpečené krbovými kachľami s radiátormi. Pred domom je prípojka na plyn, žumpa 8m3 a prípojka elektrickej energie 400V.

Rodinný dom bol postavený v roku 1946 s pálenej tehly o hrúbke stien 45cm. Postupne prešiel kompletnou rekonštrukciou, má novú strechu a bol izolovaný proti vlhkosti. Dispozične pozostáva s kúpeľne (sprcha a vaňa), samostatná toaleta, dve chodby, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba a spálňa. Druhá časť domu je určená na podnikateľské účely a pozostáva s troch miestností a skladu. Väčšia miestnosť je schválená na potravinárske účely, druhá menšia miestnosť je výrobňa syrov a mliečnych výrobkov a tretia miestnosť je výborne fungujúci obchodík s poctivými potravinami a farmárskymi bio výrobkami.

V týchto priestoroch sa spracovávajú mliečne výrobky a výroba domáceho syra. Hala s plechovej konštrukcie slúži na uskladnenie obilia a techniky. Parkovanie je možné vo vnútri v mieste podbránia, za ktorým sa nachádzajú priestory na chov koní s ohradeným priestorom na výbeh.
Zateplenie rodinného domu nie je potrebné, nakoľko kvalita pálenej tehly a hrúbka stien dostatočne zabezpečuje v letných dňoch príjemné ochladenie miestností a v zime udrží teplo v obytných priestoroch.

Obec Unín sa nachádza na západnom Slovensku v Trnavskom kraji. Susedí po cestnej komunikácii s obcami Radimov, Štefanov a Petrova Ves. Obec leží na južnom úpätí Bielych Karpát v Chvojnickej pahorkatine, v juhovýchodnej časti skalického okresu, bokom od hlavných dopravných tepien. Celková výmera obce je 2 273 ha. Obec sa nachádza 12 km od Holíča a 19 km od Skalice.

Nad obcou sa nachádza relatívne rozsiahly dubový les s prímesou iných väčšinou listnatých stromov. Nižšie položené sú vinohrady, lúky a pasienky. Ostatné plochy boli premenené na ornú pôdu.
Na začiatku roka 2017 mala obec 1 220 obyvateľov. V okolí vyviera studienka známa ako Hoštečná. Traduje sa, že sa pred mnohými rokmi na tomto mieste stal zázrak. Na tomto mieste je z tohto dôvodu vybudovaná kaplnka. Zo služieb sa v obci nachádza Základná škola s materskou školou, Domov dôchodcov Barborka, zdravotné stredisko s lekárňou, reštaurácia, obecná pálenica a ďalšie...

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
www.radoreality.sk
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Podrobné informácie

5
185 m²
1104 m²
1104 m²
115 m²
osobné
po rekonštrukcii
aktívne
áno - separovaný
studňa a vodovod
230/400V
žumpa
lokálny poskytovateľ
vaňa a sprchovací kút
vlastné - pevné palivo
vnútorné
tehla
zariadený
po rekonštrukcii
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Unín, Unín, Skalica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Skalica
  • Mesto Unín
  • Ulica Unín
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte