RADO | Rodinný dom v lukratívnej lokalite na Novinách | 465m2 - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Rodinný dom v lukratívnej lokalite na Novinách | 465m2

Rodinný dom na predaj v Trenčíne

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom v jednej z najvyhľadávanejšej časti Trenčína, sídlisko Noviny. Je skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s možnosťou kombinácie podnikania.
Dvojpodlažný rodinný dom na pozemku o výmere 465m2 postavený v roku 1939 prešiel viacerými rekonštrukciami. Je riešený ako podpivničený s jedným nadzemným podlažím, obytným podkrovím a so šikmou strechou manzardového typu. V pivničných priestoroch boli vybudované obytné a technické priestory, taktiež v povalovom priestore sa vytvorilo obytné podkrovie. Rodinný dom je kompletne zateplený a vybavený plastovými oknami s izolačným dvojsklom a s plastovými žalúziami. Dom je napojený na všetky inžinierske siete.
Predná časť domu (1.NP) pozostáva zo schodiska, vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne s jedálenským kútom, obývacej izby a schodiska na ďalšie poschodie (podkrovie). Na poschodí (2.NP) je veľký voľný priestor - izba, ktorá sa tiahne po celej dĺžke domu, s krbom a malým kuchynským kútikom. Ďalej sa tam nachádzajú 2 izby vytvorené zo sadrokartónu. Nad nimi je úložný priestor, kde sa dá aj spať - výstup len po rebríku. Obytné podkrovie domu ponúka krásny výhľad na Trenčiansky hrad a miestnosti sú orientované prevažne na juhovýchod.
Za domom sa nachádza udržiavaná záhrada s bazénom (kopaný do hĺbky 7,3 x 3,7m), terasou a priamym prístupom k hrádzi – ideálne miesto na športové vyžitie ako cyklistika, beh alebo prechádzky. V blízkosti nájdete aj golfové a volejbalové ihrisko, workout zónu a obľúbenú Vážsku cyklotrasu.
Na dvore je prerobená garáž, rozdelená na 2 miestnosti, na dielňu a posilňovňu.
Lokalita je vyhľadávanou a lukratívnou obytnou zónou s komplexnou infraštruktúrou a prístupom do centra mesta. Výjazd na diaľnicu je vzdialený do 5 minút. Do centra mesta sa dostanete do 7 min pešo. Občianska vybavenosť je výborná. Zastávka MHD je na ulici Jána Zemana. Do 3 minút od domu je vzdialená zastávka na medzi mestské autobusy. V blízko nehnuteľnosti je Trenčianska nemocnica, poliklinika, lekáreň ako aj obchody Družba, Billa, Kaufland či obľúbená reštaurácia Fudi, kaviareň Coffee Sheep. Ďalej v tesnej blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, volejbalové ihrisko, workoutové ihrisko a trasa Vážskej cyklotrasy.


V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: +421 948 119 147
E-mail: jezikova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

vrátane provízie
467 m²
osobné
čiastočne prerobený
aktívne
studňa a vodovod
pôvodná
exteriérový
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Rybárska, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Rybárska
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421948119147

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Viera Ježíková

Ing. Viera Ježíková

Backoffice manager a realitný poradca

+421948119147

jezikova@radoreality.sk

Maklér má 25 ponúk