RADO | Rodinný dom Hradište pod Vrátnom - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Rodinný dom Hradište pod Vrátnom

Rodinný dom na predaj v lokalite Hradište pod Vrátnom v Senici

Rodinný dom na predaj v lokalite Hradište pod Vrátnom, okres Senica

RADO Reality vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Hradište pod Vrátnom. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Kúsok od domu je materská a základná škola. Vybavenosť obce: predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinstvo, futbalové ihrisko, knižnica, pošta. Autobusová zastávka /spojenie Bratislava, Senica, Myjava/ je vo vzdialenosti cca 100m.

Rodinný dom dispozične pozostáva z troch izieb, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s toaletou, komorou a dvoma chodbami, ktoré majú samostatný vchod. Dom je vyvýšený, pred vstupnými vchodmi je terasa o rozlohe 20m2. Komora slúži aj ako vchod do pivnice a podkrovia. Pivnica je o rozlohe 17m2 a nachádza sa pod komorou, kúpeľňou a chodbou. V kúpeľni je elektrický ohrievač úžitkovej vody, v pivnici je plynový kotol a kotol na tuhé palivo. Rodinný dom je napojený na miestny vodovod.

Na dome sú pôvodné drevené okná, ktoré sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Preto výmenu okien nie je nutné momentálne realizovať. Rekonštrukcia strechy prebehla pred dvadsiatimi rokmi a je vo veľmi dobrom stave, nie je izolovaná. Dom je postavený z kameňa a pálenej tehly. Orientácia je západná strana a od hlavnej cesty je vzdialený 16m, preto prechádzajúce autá nenarúšajú kľud obytných domov.

Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa, ktorá poslúži na zavlažovanie záhrady.
K domu je pristavená drevená šopa na úschovu paliva alebo pomocných záhradných mechanizmov. Oproti je hospodárska budova, ktorá momentálne môže poslúžiť ako letná kuchyňa a menšia dielňa.

Pozemok je rozdelený na dve časti, kde prvá je nádvorie a zadná časť slúži ako úžitková záhrada. V záhrade sa nachádza aj teraz už nepoužívaný včelín, ktorý sa momentálne používa na odkladanie náradia a materiálu. V záhrade sa nachádzajú ovocné stromy /hrušky, jablone, čerešne / a kríky ďalšieho ovocia /ríbezle, egreše, maliny / ako i korene viniča.

Tento rodinný dom môže poslúžiť na trvalé bývanie, ako aj na chalupu. Okolité kopce, príroda a lesnaté okolie je zaujímavé pre vášnivých hubárov a tiež pre turistiku. Okolité lesy a pasienky poslúžia na oddych a relax v prírode.
Hradište pod Vrátnom je obec na Slovensku v okrese Senica, ležiaca na úpätí Malých Karpát s počtom obyvateľov 658. Obec bola založená v roku 1262, okresné mesto Senica. Dostupnosť: Senica 16km, Trnava 38km a Bratislava 80km.

Dom sa po dohode predáva zariadený /alebo aj bez zariadenia/ a po kúpe je možné okamžité nasťahovanie.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality

Podrobné informácie

3
207 m²
1400 m²
1193 m²
117 m²
osobné
pôvodný
aktívne
áno - separovaný
230/400V
septik
lokálny poskytovateľ
vaňa
vlastné - plyn
20 m²
17 m²
vnútorné
Zmiešané
zariadený
po rekonštrukcii
drevené
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Hlavná, Hradište pod Vrátnom, Senica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Senica
  • Mesto Hradište pod Vrátnom
  • Ulica Hlavná
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte