RADO | Rodinný dom 280m2 + pozemok 451m2, Kubranská - Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Rodinný dom 280m2 + pozemok 451m2, Kubranská - Trenčín

Rodinný dom na predaj v Trenčíne

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s úžitkovou plochou približne 280m2, s možnosťou parkovania dvoch áut priamo pred domom. Tento dom je postavený na pozemku s rozlohou 451m2, na ulici Kubranská v Trenčíne. Je vhodný na bývanie, podnikanie alebo aj ako investičná príležitosť s možnosťou vytvorenia viacerých samostatných bytových jednotiek.

Dispozične dom pozostáva z 3 podlaží a má 2 možné samostatné vstupy.
1. NP - kancelárska miestnosť, kuchynka, 2x priechodná miestnosť, sklad, toaleta, garáž a schodisko vedúce do pivnice a na 2. NP.
2. NP - ide o 3-izb.byt s terasou. Samostataná spálňa s priestrannou kúpeľňou a terasou, kuchyňa, obývacia miestnosť s krbom, samostatná kúpeľňa s WC a druhá samostatná spálňa.
V pivnici sa nachádzajú dve miestnosti a úložný priestor pod schodiskom.
Zadná časť pozemku je prakticky rozdelená na vydláždenú terasu s prípravou na bazén, trávnatú plochu a záhradku so skleníkom.

Rodinný dom prešiel v roku 2016 kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, elektrických rozvodov, rozvodov vody aj odpadu, nové radiátory, plynový kotol, podlahy, kompletné zateplenie opláštenia aj strechy, izoláciu Fatrafol na streche a mnoho iného. Stropy sú betónové, čo zaručuje vysokú pevnosť celej stavby a tiež príjemnú klímu aj počas horúcich letných dní. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, plyn a elektrina. Dom je možné napojiť aj na vlastnú studňu s filtrom, čím dokážete ešte znížiť už aj tak veľmi nízke mesačné náklady. Náklady na vykurovanie celého domu sú úctyhodných 65,-€ mesačne. V dome sú dva samostatné elektromery, čo umožňuje jednoduché rozdelenie nehnuteľnosti na dve samostatné bytové jednotky.

V okolí domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti je čerpacia stanica Slovnaft, potraviny BILLA, predajňa Cyklo1, viacero reštaurácií a pohostinstiev a autobusové zastávky MHD aj medzimestskej dopravy. V širšom okolí sa nachádza škôlka, základná škola, LiDL, Kaufland, OC MAX, McDonald's, lesopark Brezina, autobusová aj vlaková stanica a mnoho iného.


3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=aSpsZeB5bbR

Cena domu je 385.000,- €


Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

3
7
150 m²
280 m²
451 m²
280 m²
osobné
po rekonštrukcii
aktívne
studňa a vodovod
230/400V
vaňa a sprchovací kút
vlastné - plyn
9 m²
30 m²
áno - 1 auto
vlastné vyhradené
čiastočne
po rekonštrukcii
exteriérový
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Kubranská, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Kubranská
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421902906090

Pre viac informácií kontaktujte

Patrik Pavlík, RSc.

Patrik Pavlík, RSc.

Realitný poradca

hovorím po slovenskymluvim česky

+421902906090

patrik.pavlik@radoreality.sk

Maklér má 74 ponúk