RADO | pozemok Horná Mariková s potôčikom - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | pozemok Horná Mariková s potôčikom

20240208_141815.jpg
orez_mapka.png

Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Horná Mariková v Považskej Bystrici

RADO Reality ponúka na predaj rovinatý pozemok v obci Horná Mariková.

Pozemok situovaný na konci intravilánu obce v lone prírody s výbornou dostupnosťou z novovybudovanej asfaltovej cesty má celkovú výmeru 1752 m2.

Elektrinu je možné napojiť zo stĺpu pri pozemku. Keďže pozemok je pozdĺžny popri hlavnej ceste, s menšou korekciou koryta potoka v zadnej časti pozemku je možné pozemok rozdeliť na dve parcely.

Na pozemku na nachádzajú drobné drevené stavby.

Lyžiarske stredisko SKI RÁZTOKA sa nachádza na severozápade Slovenska v Chránenej krajinnej oblasti Kysuce, ktorú tvoria dve samostatné navzájom oddelené časti, západná Javornícka a východná Beskydská. Vyše polovicu územia pokrývajú lesy. SKI RÁZTOKA leží v západne Javorníckej časti, pri pramennej oblasti Marikovského potoka a pod Frňovským sedlom (916 m n. m.) v hlavnom hrebeni pohoria Javorníky 20 km severozápadne od Považskej Bystrice. Je to oblasť málo dotknutého prostredia Javorníkov, poskytujúceho kvalitnú rekreáciu pre všetky generácie priaznivcov aktívneho pohybu a čistej prírody.

Lyžiarske stredisko SKI RAZTOKA ponúka skvelé lyžovanie a nádhernú prírodu. Akcie na snehu, bez snehu, v chate i vynikajúcu domácu kuchyňu. Za mrazivých dní príjemné teplo krbu a za letných horúčav úžasný chládok lesa a hubárčenie.

Stredisko ponúka možnosť aktívnej letnej a zimnej turistiky s vyznačenými turistickými trasami( Kaštieľ Orlové 20km, Považský hrad 23km, Manínska tiesňava 25km, turistické trasy smer Čertov), alebo vybudované cyklotrasy po hrebeni Javorníkov.

Bc. Martina Švecová
RADO Reality Group
Tel: +421 908 83 00 42
E-mail: svecova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

vrátane provízie
1752 m²
aktívne
studňa
230V
žumpa
blízko
juhozápadná
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Horná Mariková, Považská Bystrica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Považská Bystrica
  • Mesto Horná Mariková
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ predaj
  • Kontakt +421908830042‬

Pre viac informácií kontaktujte

Bc. Martina Švecová

Bc. Martina Švecová

Realitný poradca

+421908830042‬

svecova@radoreality.sk

Maklér má 6 ponúk