RADO | Nadštandardný 4,5i RD v tichej slepej ulici | Záhorská Bystrica - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Nadštandardný 4,5i RD v tichej slepej ulici | Záhorská Bystrica

Rodinný dom na predaj v Záhorskej Bystrici, Bratislava

Lucia z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka tento výnimočný 4 a 1/2 izbový nadštandardný dvojpodlažný rodinný dom v tichej neprejazdnej ulici novej časti Záhorskej Bystrice. Dom s orientáciou na S, V, Z sa nachádza v privátnej komunitnej ulici s minimálnymi rušivými vplyvmi ďaleko od rušnej automobilovej premávky. Výhodou tohto bývania je nepochybne bezpečná a pokojná lokalita s príjemnými susedmi, ktorí sa radi stretnú na Vianočnom punči alebo letnom posedení.

Nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2017 a do roku 2019 neobývaná. Dom je pripojený na všetky inžinierke siete. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom teplovodným podlahovým kúrením v celom dome. Perličkou je dizajnový akumulačný krb s nasávaním z exteriéru, umiestnený v obývacej miestnosti, ktorý po rýchlom nahriati dlho sála teplo, aj vďaka tomu sú energie prekvapivo nízke. (plyn 36 eur, elektrina 37 eur, voda 20 eur)

DOM A JEHO VÝHODY:

- zastavaná plocha domu 9,1x8m
- úžitková plocha 112,20m2
- pozemok 263,5m2
- záhradný domček 10m2
- kolaudácia 2017
- prestrešená moderná hliníková terasa so sklom s UV filtrom
- vonkajšie elektrické žalúzie
- rovná kvalitná strecha Fatrafol
- materiál tehla
- podlahové kúrenie
- klimatizácia
- všetky inžinierske siete (elektrina, plyn, voda, kanalizácia)
- nízke mesačné náklady cca do 100 eur / 4 osoby


DISPOZÍCIA DOMU:

1NP: Pri vstupe do domu Vás privíta priestranné zádverie, z ktorého po ľavej strane je iba pár krokov do elegantnej obývacej miestnosti harmonicky prepojenej s jedálňou a modernou kompaktnou kuchyňou vyrobenou na mieru. Kuchyňa disponuje všetkými potrebnými spotrebičmi vrátane zabudovanej vinotéky a jej praktické rozloženie určite poteší každú gazdinku. Z obývačky je výstup na prestrešenú terasu (2,7 x 6m) s hliníkovo-sklenenou konštrukciou s UV filtrom, ktorá je skvelým priestorom na večerné alebo denné letné rodinné posedenia vďaka severnej orientácií. Súčasťou prvého podlažia je aj technická miestnosť, komora a samostatná toaleta.

2NP: Kvalitné schody z masívu Vás zavedú na poschodie, kde sa nachádzajú ďalšie 3 izby a priestranná kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Rodičovská spálňa je prakticky orientovaná na sever a jedna detská alebo hosťovská izba na západ a druhá detská izba na sever. Všetky okná disponujú elektrickými vonkajšími žalúziami a sieťkami. Z poschodia sa naskytuje jedinečný výhľad až do Rakúska na krásne západy slnka.

ZÁHRADA:

Dom je postavený na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 263,5 m2. Dokonalé súkromie a oddych vám zabezpečí krásna udržiavaná záhrada z dielne záhradnej architektky s rôznymi bobuľovými kríkmi a ovocnými stromami vrátane albízy, magnólie, nízkokmennej čerešne či ruského olivovníka. Súčasťou záhrady je automatická programovateľná závlaha so 4 okruhmi napojená na obecnú vodu. Veľkou výhodou je nepochybne priestranný záhradný domček, kde uskladníte všetko od bicyklov, športových potrieb, záhradných a kutilských náradí.
Súčasťou pozemku sú 2 parkovacie miesta pred domom zabezpečené veľkou elektrickou bránou, avšak je možné parkovať aj na ulici.

LOKALITA:

Záhorská Bystrica disponuje okrem krásnych lesov Malých Karpát nekonečnými cyklistickými a turistickými chodníčkami aj kompletnou občianskou vybavenosťou.
Nachádzajú sa tu škôlky, základná škola, potraviny (Billa, Tesco, Kaufland, Starý otec), fitness centrá, ihriská, nový športový park, pošta, lekárne, lekári, kaviarne a rozmanité reštaurácie. V blízkosti 8 minút autom je obchodno-zábavné centrum BORY MALL, kde nájdete všetko potrebné od obchodov, služieb a zábavy až po najnovšiu špičkovú nemocnicu BORY.
Tu máte na dosah pokoj malokarpatskej prírody, rovnako ako vibrujúcu atmosféru centra Bratislavy vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu D2.
Výhodou je aj blízkosť Marianky na pešo do pár minút kde viete tráviť krásne a pokojné prechádzky svätým údolím.

CENA vrátane provízie: 530.000,- €

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.
Kontakt na makléra:
Ing. Lucia Remšíková
RADO Reality Group
+421 948 968 401
remsikova@radoreality.sk


RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.

Podrobné informácie

vrátane provízie
4,5
72.8 m²
263.5 m²
112.2 m²
osobné
aktívne
verejný vodovod
lokálny poskytovateľ
vaňa a sprchovací kút
vlastné - plyn
vlastné vyhradené
tehla
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Krče, Bratislava - Záhorská Bystrica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Bratislava - Záhorská Bystrica
  • Mesto Bratislava - Záhorská Bystrica
  • Ulica Krče
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421948968401

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Lucia Remšíková

Ing. Lucia Remšíková

Sales representative

+421948968401

remsikova@radoreality.sk

Maklér má 2 ponuky