RADO | Na prenájom krásny 3i byt v centre mesta, Horný Šianec, Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Na prenájom krásny 3i byt v centre mesta, Horný Šianec, Trenčín

3-izbový byt na prenájom v Trenčíne

IBA U NÁS! Hľadáte ideálne bývanie v centre Trenčína? RADO Reality Vám s radosťou ponúka na prenájom zrekonštruovaný, slnečný 3-izbový byt s rozlohou 74 m², ktorý sa nachádza na prízemí bytového domu s bezbariérovým vstupom.

Tento byt vás očarí moderným dizajnom a skvelým dispozičným riešením. Z priestrannej vstupnej chodby sa dostanete do praktickej komory, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, toaleta je samostatná. Nepriechodné izby zaručujú maximálne súkromie pre každého člena domácnosti. Obývacia izba je miestom, kde si môžete oddýchnuť po náročnom dni, zatiaľ čo moderná kuchyňa vybavená na mieru robenou rohovou kuchynskou linkou a kvalitnými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, práčky a kávovaru vám uľahčí každodenné varenie. V jedálenskom kúte si vychutnáte pohodlné stolovanie s rodinou či priateľmi. Dve izby a kuchyňa ponúkajú priamy vstup na veľký balkón, kde si môžete užívať rannú kávu alebo večerný relax s výhľadom na okolie. Byt je čiastočne zariadený – spálňa disponuje šatníkovou skriňou, posteľou s matracom a nočnými stolíkmi, čo vám umožní nasťahovať sa bez starostí. K tomu všetkému patrí aj pivnica, ktorá vám poskytne ďalší úložný priestor pre sezónne veci, bicykle alebo iné potreby.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfortné bývanie v srdci mesta s jednoduchým prístupom ku všetkým potrebným službám a zároveň chcú využiť výhody moderného bývania v príjemnom prostredí.


Cena nájmu je vo výške 700,- EUR vrátane energií. K dispozícii je aj 1 parkovacie miesto v garážovom dome len pár krokov od domu ( + 70,- EUR k nájmu).
Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné vopred (700,- EUR) a depozit vo výške dvoch mesačných nájmov (1400,- EUR). Centrum mesta Trenčín ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchody, MHD zástavky, reštaurácie, kaviarne, lesopark Brezina a mnoho iného.

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421905340680
bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

zvýšené prízemie
9
3
74 m²
74 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
áno - 1 auto
panel
čiastočne
plastové
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Horný Šianec, Trenčín, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Horný Šianec
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 53 ponúk