RADO | Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt, ul. Bavlnárska, Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt, ul. Bavlnárska, Trenčín

3-izbový byt na predaj v Trenčíne

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt v žiadanej lokalite, na ulici Bavlnárska, Trenčín. Byt je presvetlený, dispozične je veľmi dobre riešený, nachádza sa na 1. poschodí tehlového bytového domu a má vlastné parkovanie zozadu domu (iba pre obyvateľov bytového domu). V byte bola prevedená rozsiahla rekonštrukcia: nivelácia podláh, stierky, maľby, vinylová click podlaha, obklady + dlažby (kúpeľňa a WC), 3x dvere s obložkovou zárubňou + 2x so skrytou podomietkovou zárubňou (s design. kovaním – kľučkami). Byt pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby, kúpeľne so sprchovým kútom a priestorom pre vaňu, samostatného WC, obývačky čiastočne spojenej s kuchynským kútom, spálne a balkónu. Priestor je pripravený na dotvorenie podľa vášho osobitého štýlu – čaká na inštaláciu sanitárnych zariadení v kúpeľni, kuchynského kúta, toalety a nábytku podľa vášho vkusu.
Tento byt je skvelou investičnou príležitosťou alebo ideálnym bývaním pre rodiny s deťmi. Nechajte sa inšpirovať a vytvorte si domov podľa vlastných predstáv v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Trenčína.

Náklady na bývanie: 157 € správcovská spoločnosť + cca 40 € elektrina + plyn

Ulica Bavlnárska sa nachádza v pokojnej časti Trenčína, ktorá ponúka príjemné bývanie s výbornou dostupnosťou do centra mesta a rýchly prístup na diaľnicu D1 vám zaručí jednoduché spojenie s ďalšími mestami. Len pár minút peši sa nachádza zastávka MHD, ktorá zabezpečuje rýchlu dostupnosť do všetkých častí Trenčína. Autom sa do centra dostanete za menej než 10 minút. V blízkosti sú viaceré materské, základné aj stredné školy, čo je ideálne pre rodiny s deťmi. V lokalite sa nachádza viacero zdravotných zariadení vrátane ambulancií a lekární. V okolí nájdete viaceré supermarkety, obchody a ďalšie služby, ktoré uspokoja všetky každodenné potreby.

Link na 3D obhliadku bytu: https://my.matterport.com/models/KfoQdN6Jk5w?section=media

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

1
5
3
78 m²
78 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
optika
sprchovací kút
spoločné
vonkajšie
nezariadený
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Bavlnárska, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Bavlnárska
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 53 ponúk