RADO | REZERVOVANÉ!! Pekný 2 IZBOVÝ BYT s LOGGIOU-TRI VEŽE, Bratislava - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | REZERVOVANÉ!! Pekný 2 IZBOVÝ BYT s LOGGIOU-TRI VEŽE, Bratislava

2-izbový byt na predaj v Novom Meste, Bratislava

2-izbový byt na predaj v Bratislave - Nové Mesto, Bajkalská ul.

RADO Reality ponúka na predaj 2-izbový byt s loggiou + garážové miesto v obľúbenom rezidenčnom komplexe TRI VEŽE v modernom centre bratislavskej časti Nové Mesto.

Ponúkame na predaj krásny priestranný a svetlý 2-izbový byt o rozlohe 62,19 m2 + loggia 4,85 m2,s možnosťou dokúpiť k bytu parkovacie miesto o rozlohe 13 m2.
Nachádza sa na 6. poschodí v bytovom dome s 3 výťahmi (2 osobné, 1 nákladný), 24 h recepciou a strážnou službou, kamerami, ďalej zadarmo môžete využívať moderne vybavené Fitness centrum, Family Room s terasou (na oslavy, posedenia...), detské ihrisko, vonkajšie sedenie v obklopení zelene.
Byt má výbornú dispozíciu: vstupná chodba, šatník (príp. komora), kuchyňa s jedálenským kútom prepojená s priestrannou obývacou miestnosťou s výstupom na loggiu, 1 samostatná nepriechodná izba - spálňa, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC s umývadlom.
Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou na mieru so sklo-keramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, digestorom, chladničkou.

V byte sú veľké kvalitné hliníkové okná so zníženým parapetom, ktoré poskytnú obyvateľom bytu pôsobivý výhľad na Bratislavu + vnútorné žalúzie, laminátová podlaha v obývačke, spálni, chodbe a dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC i na loggii. Na byte sú bezpečnostné vstupné dvere.

V lete vás príjemne v byte schladí klimatizácia zn. Daikin.
Rok Kolaudácie: 2010. Minulý rok bol byt novo vymaľovaný a boli menené laminátové podlahy.
Orientácia bytu: západ.
Označené garážové miesto sa nachádza priamo v garáži pod bytovým domom.
Byt je bez tiarch.
Predáva sa úplne zariadený (bez TV,PC).

Komplex TRI VEŽE tvoria tri rovnaké výškové budovy elipsovitého pôdorysu. Výška jednotlivých budov je 74 metrov a obsahuje 24 poschodí. Vo vežiach sa nachádzajú byty, na prízemí služby.
Nádherný výhľad vám otvorí panorámu so zelenými karpatskými kopcami, bratislavským hradom, Ufom či historickým centrom mesta. Mesto máte ako na dlani.
Strategická poloha, blízkosť centra, príjemné prostredie vhodné na aktívny oddych, kultúrne alebo športové využitie a široká ponuka služieb spojených s bývaním naplnia všetky Vaše očakávania.

Cena bytu 230.000,- + garážové miesto 25.000,- Eur

Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@radoreality.sk

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000,- Eur, v ktorej je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

6
23
2
firemné
rezervované
lokálny poskytovateľ
vaňa
spoločné
4.85 m²
vlastné vyhradené
zariadený
hliníkové
západná

Poloha nehnuteľnosti na mape

Bajkalská, Bratislava - Nové Mesto, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Bratislava - Nové Mesto
  • Mesto Bratislava - Nové Mesto
  • Ulica Bajkalská
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt +421911820020

Pre viac informácií kontaktujte

Aneta Liptáková, RSc.

Aneta Liptáková, RSc.

Realitný poradca

+421911820020

liptakova@radoreality.sk

Maklér má 17 ponúk