RADO | Na predaj rozľahlý pozemok 4410m2 pri Trenčíne, Trenč. Mitice - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Na predaj rozľahlý pozemok 4410m2 pri Trenčíne, Trenč. Mitice

Dizajn bez názvu1_.jpeg
2.jpeg
3.jpeg

Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Trenčianske Mitice v Trenčíne

RADO Reality ponúka na predaj nádherný pozemok v Trenčianskych Miticiach o výmere 4410 m2, len 12 km od Trenčína. Tento jedinečný pozemok má šírku 17 metrov v prednej časti a 21,62 metrov v zadnej časti (postupne sa mierne rozširuje, poskytujúc dostatok priestoru).
Pozemok je rozľahlý a je vhodný pre výstavbu až 8 rodinných domov. Jeho výhodná poloha v zastavanej časti obce pokytuje prístupnosť ku všetkým inžinierskym sieťam, ktoré sú v dosahu. V blízkosti pozemku je dokončovaná výstavba menšieho počtu rodinných domov, čo zvyšuje hodnotu tejto lokalite. Prístupová cesta k pozemku vedie takmer pozdĺž celej rozlohy pozemku a je vo výbornom stave.
Tento pozemok je ihned k dispozícii. Cena je 39 EUR/m2.

V obci nájdete všetky potrebné základné služby ako školu, škôlku, obchod, reštaurácie a ďalšie občianske vybavenie. K dispozícii je aj dobrá dopravná dostupnosť a priamy prístup k hlavným cestám. Okolie Trenčianskych Mitic ponúka bohaté možnosti pre aktívny život v prírode. V Bielych Karpatoch si môžete užiť prechádzky, turistiku, cykloturistiku či horské výstupy. V dostupnej vzdialenosti sa tiež nachádzajú viaceré rekreačné zóny, kde si môžete oddýchnuť a relaxovať.

Trenčianske Mitice sú preto ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú pokoj a príjemné prostredie pre svoju rodinu. Kombinácia prírodného prostredia, dostupnosti základných služieb a dobrých možností pre voľnočasové aktivity robia z tejto obce výbornú voľbu pre váš nový domov.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

4410 m²
osobné
aktívne
rovina

Poloha nehnuteľnosti na mape

Trenčianske Mitice, Trenčín, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčianske Mitice
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 30 ponúk