REZERVOVANÉ! 4i byt v top lokalite, Centrum I, DNV - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

REZERVOVANÉ! 4i byt v top lokalite, Centrum I, DNV

4-izbový byt na predaj v lokalite Dubnica nad Váhom v Ilave

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj 4 izbový byt s rozlohou 82 m2 v atraktívnej lokalite na ulici Centrum I. v Dubnici nad Váhom. Tento priestranný a dispozične ideálne riešený byt sa nachádza na poslednom 5. poschodí zatepleného bytového domu. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, má zrekonštruovanú strechu, vymenené stupačky, a má vybudované nové parkovacie miesta pred domom. Vchod do bytového domu sa nachádza z prednej aj zadnej strany. Hlavný vchod do bytového domu disponuje elektronickým vrátnikom na čip a novými schránkami. K bytu prislúcha murovaná pivnica a k užívaniu je taktiež kočíkáreň a bicykláreň.

Dispozične je byt veľmi dobre riešený: vstupná chodba je priestranná a poskytuje možnosť vybudovať menší šatník. Vstupná chodba nás zavedie do spálne, obývacej izby, detskej izby, samostatnej toalety a kuchyne. Kuchyňa je spojená s jedálenským kútom, z ktorého sa dostaneme do poslednej izby, kúpelne, odvetrávanej komory a zasklenej loggie s výhľadom na Vršatec. Podlahy v izbách sú pokladané veľmi zachovalými dubovými parketami. Byt je slnečný a vďaka vyššiemu poschodiu poskytuje krásne výhľady na okolie. Byt disponuje jedným balkónom z obývacej izby a jednou zasklenou loggiou z kuchyne s výhľadom na Vršatec, čo poskytuje príjemný priestor pre relax a oddych pre celú rodinu.

Byt sa predáva v zachovalom pôvodnom stave, čo umožňuje budúcemu majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstav s širokými možnosťami dispozičných zmien.
Tento byt má všetky štyri obytné miestnosti nepriechodné, preto by bol vhodný aj na okamžitý prenájom - vhodný ako investícia s okamžitým výnosom.

Lokalita, v ktorej sa byt nachádza ponúka príjemné prostredie a kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti domu sa nachádza nové detské ihrisko, zastávka MHD, škola, škôlka, lekárne, nákupné centrum ABC, Kaufland, mestský park a centrum mesta v pešej dostupnosti. Ide tak o veľmi dobrú lokalitu s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Podrobné informácie

posledné poschodie
5
4
82 m²
82 m²
osobné
pôvodný
aktívne
spoločné
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Centrum I., Dubnica nad Váhom, Ilava, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Ilava
  • Mesto Dubnica nad Váhom
  • Ulica Centrum I.
  • Druh 4-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 30 ponúk