RADO | Jedinečný objekt na prenájom, top lokalita, Električná, TN - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Jedinečný objekt na prenájom, top lokalita, Električná, TN

Obchodné priestory na prenájom v Trenčíne

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na prenájom jedinečné administratívne a obchodné priestory v srdci Trenčína. Ak hľadáte ideálne miesto pre vaše podnikanie, pak je táto ponuka práve pre Vás. Prinášame Vám jedinečnú príležitosť prenajať si objekt pre Vaše podnikanie v širšom centre mesta Trenčín, na Električnej ulici.

Základné informácie
Rozsiahla plocha takmer 500 m²: 3 podlažia (kde na 3. podlaží sa nachádza iba jedna zasadacia miestnosť s kuchyňkou) ideálne pre administratívu, obchodné priestory alebo zdravotnícke zariadenie.
Flexibilné usporiadanie priestorov: Otvorená plocha s možnosťou prerozdelenia na menšie jednotky a oddelené kancelárske priestory.
Kompletné sociálne zázemie: Kuchynka, WC na 1. a 2. podlaží, kúpeľňa so sprchou.
Moderné vybavenie: Vlastné kúrenie (2 plynové kotle), klimatizácia.

Bonusy, ktoré vás oslovia
Priestranná terasa: S krásnym výhľadom na Trenčiansky hrad, ideálna na firemné akcie alebo relaxáciu.
Výborná dostupnosť: Vstup z hlavnej ulice, súkromné parkovisko pre 6 áut a približne 10 bezplatných parkovacích miest pred budovou.

Strategická poloha
Budova je situovaná pri hlavnej ceste, čo zaručuje ľahký prístup k všetkému potrebnému. Trenčín je mesto s výbornou dopravnou dostupnosťou, či už preferujete verejnú dopravu alebo vlastné auto. Navyše, vďaka polohe a veľkosti budovy môžete využiť vonkajšie priestory aj ako reklamnú plochu, ktorá je dobre viditeľná z Električnej ulice.

Trenčín je dynamicky sa rozvíjajúce mesto s bohatou históriou a strategickou polohou. Budova sa nachádza v blízkosti všetkých dôležitých inštitúcií, obchodov, reštaurácií a kaviarní, čo zaručuje ľahký prístup k všetkému, čo potrebujete.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a presvedčte sa sami o výhodách, ktoré vám tieto priestory ponúkajú. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421905340680
bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

2
500 m²
osobné
aktívne
vlastné vyhradené
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Električná 37, Trenčín, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Električná 37
  • Druh Obchodné priestory
  • Typ prenájom
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 53 ponúk