RADO I Veľký romantický 4-izbový byt v novostavbe v Novej Dubnici! - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO I Veľký romantický 4-izbový byt v novostavbe v Novej Dubnici!

4-izbový byt na predaj v lokalite Nová Dubnica v Ilave

RADO Reality Vám ponúka výnimočný priestranný štvorizbový byt v obľúbenej časti Novej Dubnice. Ak je Váš starý byt už primalý, ale na dom sa necítite, táto ponuka je pre Vás! Byt sa nachádza na treťom poschodí novostavby tehlového bytového domu. Rozloha bytu je úžasných 97 m2 a spolu ďalších 15 m2 Vás čaká na dvoch balkónoch! Doprajte si exkluzívny priestor pre Váš život.

Byt Vás ihneď po vstupe očarí príjemnou rodinnou atmosférou. Je perfektne rozdelený na dennú a nočnú časť. Denná časť bytu je orientovaná na juhozápad a krásne presvetlená. Je tvorená krásnym, veľkým priestorom (42 m2) prepájajúcim štýlovú kuchyňu so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) s jedálňou a obývačkou. Bonusom je balkón s krásnymi výhľadmi. Nočnú časť tvorí kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou a dvomi umývadlami, samostatné WC a tri spálne (13,5 m2, 13 m2, 12 m2) orientované na juhovýchod. Prebúdzajte sa pri lúčoch vychádzajúceho slnka a doprajte si rannú kávu na veľkom balkóne (11 m2) prístupnom z dvoch spální. Dispozíciu bytu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=cqtAe5g9uB6

Byt sa nachádza na treťom poschodí z celkových troch, vďaka čomu máte pekné výhľady. Byt sa predáva kompletne zariadený. K bytu prislúcha aj pivnica (3,5 m2) a spoločná kočikáreň, kde máte dostatok priestoru na odloženie vonkajších hračiek, či bicyklov. Nemusíte sa obávať ani o svoje auto, pri bytovke nájdete dostatok parkovacích miest. Určite Vás poteší aj pekná zeleň v okolí bytového domu. Bytovka má 8 rokov, je zateplená a má šikmú škridlovú strechu.

Lokalita v ktorej sa bytový dom nachádza je veľmi obľúbená a vyhľadávaná. V mestskej časti Dlhé Diely sa nachádzajú prevažne rodinné domy a malé bytové domy, v blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Za 5-10 minút sa dostanete do školy, obchodu, na kúpalisko, alebo do reštaurácie či kaviarne.

Ponuka je vhodná pre ľudí hľadajúcich veľký, príjemný a kompletne zariadený byt na výbornej adrese vo vybudovanej lokalite.


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

3
3
4
112 m²
93 m²
úplne prerobený
aktívne
áno - separovaný
optika
vaňa a sprchovací kút
spoločné – vlastná kotolňa
15.50 m²
3.50 m²
vonkajšie
tehla
zariadený
plastové
juhozápadná

Video

Poloha nehnuteľnosti na mape

Dubová, Nová Dubnica, Ilava, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Ilava
  • Mesto Nová Dubnica
  • Ulica Dubová
  • Druh 4-izbový byt - novostavba
  • Typ predaj
  • Kontakt +421904887338

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Michal Mišovec

Ing. Michal Mišovec

Realitný poradca

+421904887338

misovec@radoreality.sk

Maklér má 59 ponúk