RADO I Na predaj rodinný dom v obci Pruské! - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO I Na predaj rodinný dom v obci Pruské!

Rodinný dom na predaj v lokalite Pruské v Ilave

RADO Reality Vám ponúka na predaj starší murovaný rodinný dom postavený v 60-tych rokoch, nachádzajúci sa v obľúbenej obci Pruské. Dom je postavený vo vybudovanej ulici s asfaltovou príjazdovou cestou na pozemku s celkovou rozlohou 802 m2. Na pozemku nájdete okrem domu aj druhú budovu, ktorá sa dá využiť ako samostatná bytová jednotka a tiež 2 garáže.

Zastavaná plocha domu je približne 95 m2, polovica domu je podpivničená. Dom je v pôvodnom stave, obývateľný, ale určený na rekonštrukciu. Je napojený na elektrinu a plyn, vybudované sú prípojky vody a kanalizácie. Vykurovanie je zabezpečené kotlom na pevné palivo v kombinácií s radiátormi, alternatívou je vykurovanie prostredníctvom plynových gamatiek. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývačka, spálňa, kuchyňa, veľká špajza, kúpeľňa a toaleta, na poschodí je jedna izba, zvyšok je využívaný ako poval na uskladnenie vecí. V pivnici nájdeme kotolňu a ďalšiu miestnosť na uskladnenie dreva alebo uhlia. Pôdorys nájdete v priloženej fotogalérií.

Na pozemku sa nachádza ďalší objekt so zastavanou plochou približne 55 m2, ktorý môže slúžiť ako samostatná bytová jednotka. Má veľkú vstupnú predsieň, kuchyňu s jedálňou, kúpeľňu a spálňu. Súčasťou objektu je aj garáž s montážnou jamou. Na pozemku sa nachádza aj druhú, samostatne stojacu garáž, súčasťou ktorej je aj pivnica na uskladnenie zeleniny. Vzadu na pozemku sú ďalšie hospodárske stavby pre chov hydiny a uskladnenie náradia. Slnečný rovinatý pozemok so šírkou 15 m a dĺžkou 55 m má celkovú rozlohou 802 m2. V prednej polovici sa nachádza hlavný dom, menší dom a garáže, zadná polovica pozemku cca 400 m2 slúži na pestovanie zeleniny a chov hydiny. Nájdete tu aj viacero ovocných stromov.

V obci Pruské nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, zdravotné stredisko, reštaurácie, pohostinstvá, športoviská, zastávky autobusovej dopravy a mnoho iného. Výhodná je aj dostupnosť diaľnice D1 – približne 4 km, okresného mesta Ilava – približne 5 km ale takisto možnosti na turistiku a rekreáciu v podobe Vršateckých brál. Ponuka je vhodná pre rodinne založených klientov, hľadajúcich dom, ktorý si môžu upraviť podľa svojich predstáv, nachádzajúci sa v modernej a vybavenej obci.


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

2
4
200 m²
802 m²
802 m²
130 m²
pôvodný
aktívne
áno - separovaný
studňa a vodovod
230/400V
žumpa
vlastné – kombinované
24 m²
áno - 2 autá
čiastočne
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Pruské, Ilava, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Ilava
  • Mesto Pruské
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Kontakt +421904887338

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Michal Mišovec

Ing. Michal Mišovec

Realitný poradca

+421904887338

misovec@radoreality.sk

Maklér má 58 ponúk