RADO ׀ Dvojpodlažný rodinný dom v obci Borský Mikuláš - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO ׀ Dvojpodlažný rodinný dom v obci Borský Mikuláš

Rodinný dom na predaj v lokalite Borský Mikuláš v Senici

RADO Reality ponúka dvojpodlažný rodinný dom v obci Borský Mikuláš, ktorý je s časti podpivničený. V suteréne je riešená kotolňa, sklad paliva a Elektrický ohrievač úžitkovej vody.

Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, komora, práčovňa so sprchou, WC a technická miestnosť.

Na poschodí sa nachádzajú štyri izby – s toho dve majú spoločný balkón, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta.

Rodinný dom je možné po menšej úprave prerobiť ako samostatne dve bytové jednotky a je vhodný pre viacčlennú rodinu, nakoľko disponuje 5 izbami, dvomi kúpeľňami a toaletami.

RD je pripojený na miestny vodovod, tlakovú kanalizáciu a elektrinu 400V. Na plyn pripojený nie je, disponuje ústredným kúrením na tuhé palivo. Plyn je vedený pred domom, preto nie je problém zriadiť aj plynovú prípojku.

Tento rodinný dom prešiel pred pár rokmi rekonštrukciou, kde bola menená nová strecha (izolácia, fólia), vymenené nové plastové okná v dekore, vchodové dvere, parapety a zateplenie z dvoch strán domu.

Dom je momentálne vyprataný a potreboval mi menšie vnútorné úpravy. Podlahy sú betón, na ktorých bola pôvodne PVC podlaha.
Tento dom sa predáva v štádiu holodom.

Obytná plocha domu: 97m2
Úžitková plocha: 221m2
Zastavaná plocha: 118m2
Obostavaný priestor: 782m2


V obci Borský Mikuláš sa nachádza miestna pekáreň s chutnými pekárskymi výrobkami, nákupné centrá, mäsiarstvo, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, kvetinárstvo, posilňovňa, autobusová stanica, rodný dom básnika Jána Hollého z 2. polovice 18. storočia.

Neďaleko rodného domu Jána Hollého sa nachádza i obľúbené vychádzkové miesto básnika „ Ságelská studnička“. Je to Sírny minerálny prameň. Za pozornosť stojí i slamený domček- príklad ľudovej architektúry vyskytujúcej sa v Západoslovenskom kraji.

V časti obce Borský Peter stojí najstaršia pamiatka - barokový kostol, zasvätený svätému Petrovi a Pavlovi. Je to jednoloďová stavba zo 14. storočia. V časti obce Borský Mikuláš stojí barokovo-klasicistický kostol zasvätený sv. Mikulášovi, ktorý bol postavený v roku 1636. Na najvyššom bode Záhorskej nížiny ( 296,9 m. n. m.) na pieskovom vŕšku sa nachádza pôvodne pútnické miesto „ Kaplnka Sv. Márie Magdalény“.

Obec je vzdialená od mesta Šaštín-Stráže 5km, od okresného mesta Senica 18km, Malacky 28km, Kúty 11km. Popri obci vedie vlaková železnica (Kúty – Senica – Trnava) a autobusová doprava všetkými smermi.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
www.radoreality.sk
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Podrobné informácie

5
5
118.7 m²
270 m²
270 m²
221 m²
firemné
čiastočne prerobený
aktívne
áno - separovaný
verejný vodovod
230/400V
lokálny poskytovateľ
vaňa a sprchovací kút
vlastné - pevné palivo
vnútorné
nezariadený
po rekonštrukcii
plastové
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Sadová, Borský Mikuláš, Senica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Senica
  • Mesto Borský Mikuláš
  • Ulica Sadová
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo firemné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte