RADO | Chatka s pozemkom v ZO Kunov - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Chatka s pozemkom v ZO Kunov

Chata na predaj v lokalite Kunov v Senici

RADO Reality vám ponúka chatku s pozemkom v Záhradkárskej oblasti Kunov.

Ak hľadáte tiché prostredie k príjemnému posedeniu obklopený ovocnými stromami a pekným výhľadom v blízkosti priehrady Kunov, tak táto ponuka je stvorená pre vás.

Pozemok má 250m2 a zastavanú plochu 41m2. Na pozemku sú ovocné stromy a bylinková záhradka. Je tu natiahnuté elektrické vedenie 220V a úžitková voda. Pitná voda je k dispozícii vo vzdialenosti asi 200m v areáli Záhradkárskej oblasti, ktorá je prístupná iba vlastníkom záhrad s bránou na elektronické otváranie mobilom, či diaľkovým ovládaním.
Pred pozemkom je zrekonštruované parkovacie státie so zatrávňovacou rohožou pre jedno auto. Ďalšie parkovanie je možné popri príjazdovej cesty, ktorá je asfaltová.

Predná časť záhrady je zatrávnená so stromami, určená pre detské hry.
V zadnej časti za chatkou sa nachádza terasa zo zámkovej dlažby, altánok, suché WC, dreváreň, a 2x odkladacie priestory pre náradie, gril, lehátka, atď. V záhradkárskej oblasti nie je vybudovaná kanalizácia. Sociálne zariadenia sa nachádzajú v centrálnej budove.

Chatka je jednopodlažná, zrekonštruovaná pozostávajúca z 2 izieb, špajze, pivnice a podkrovia slúžiaceho ako odkladací priestor.
V prvej izbe je miesto na posedenie, odpočinok či spánok. V druhej izbe je kuchyňa s linkou a miestom na jedenie. Tiež je tu príprava na piecku, keďže chatka má vonkajší komín.
Do chatky je privedený internet (5€/mesiac) a jeho súčasťou je tiež vonkajší kamerový systém pripojený na mobilný telefón. Ročné náklady sú 120,-€ (voda+elektrina).

Okolie záhradky je veľmi tiché a upokojujúce. Nachádza sa na úplnom vrchu nad ostatnými záhradami, a je tu krásny výhľad na okolie. Pod areálom sa nachádza cyklochodník smerujúci 3km do okresného mesta Senica. Druhým smerom asi 1km k priehrade je kompletná rekreačná vybavenosť s plážou a bufetmi, prípadne aj možnosť rybolovu. V okolí sa nachádza veľa zaujímavostí, ako je vyhliadková veža, hrad Branč, Sobotišská hvezdáreň, či veľa turistických vrchov okolitých lazov.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.


Kontakt na makléra:
Radovan Rothacker
0905635073
rothacker@radoreality.sk
radoreality.sk
RADO Reality Group, s.r.o.
FB: Reality ZS

Podrobné informácie

1
2
41 m²
250 m²
250 m²
21 m²
osobné
čiastočne prerobený
aktívne
verejný vodovod
230V
lokálny poskytovateľ
vlastné - pevné palivo
6.60 m²
vlastné vyhradené
Zmiešané
čiastočne
po rekonštrukcii
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Kunov, Senica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Senica
  • Mesto Kunov
  • Druh Chata
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte