RADO | 5i luxusná vila | Pezinok - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 5i luxusná vila | Pezinok

Vila na predaj v Pezinku

Peter z RADO Reality group predstavuje exkluzívnu ponuku: rodinný dom v Pezinku s bohatými možnosťami a jedinečnými prvkami.
Elegantný a do detailu premyslený 5-izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 316 m2, vybudovaný v roku 2010, sa nachádza na pozemku o rozlohe približne 1000 m2. Tento pozoruhodný dom je z vonku nenápadný avšak z vnútra nabitý rôznymi vychytávkami, určenými pre tých, ktorí si želajú výnimočné a luxusné bývanie.

Mimoriadna pozornosť venovaná každému detailu začína už pri vstupe do domu, kde sa ocitnete v atmosfére jedinečného spojenia elegancie a pohodlia. Dom disponuje 5 priestrannými izbami, čo zabezpečuje dostatok priestoru pre každého člena rodiny. Okrem toho je tu aj garáž pre dve autá s vyhrievaným vstupom, čo predstavuje ďalší bonus tejto výnimočnej nehnuteľnosti.

Jednou z perál tohto majestátneho domu je jeho výnimočná klenbová pivnica. Tento architektonický skvost, vybavený železobetónovým stropom a samostatnými rozvodmi vody a elektriny, je momentálne využívaný ako vínna pivnica ale taktiež ho dokážete využiť aj ako bunker. Na rozsiahlom pozemku dominuje altánok, ideálny na letné grilovanie, a vonkajšia vírivka ponúka dokonalý relax pod otvoreným nebom.


DISPOZÍCIA
Dom je premyslene rozdelený na dennú a nočnú časť, ponúkajúc tak maximálny komfort a praktické usporiadanie pre celú rodinu. Na prízemí dominuje priestranstvo obývacej izby s krbom, čiastočne prepojenej s kuchyňou, ktorá sa okamžite stane srdcom domova. Okrem toho tu nájdete pracovňu, samostatnú toaletu a práčovňu.
Na druhom podlaží sa nachádza hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou a šatníkom, a dve samostatné detské izby s dostatkom úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam. Nezabudnuteľný relax čaká v oddychovej zóne, kde si môžete odpočinúť v priestrannej saune alebo sa venovať cvičeniu vďaka dostupným pomôckam.

LOKALITA
Pezinok je obľúbené a vyhľadávané miesto pre život vďaka svojej blízkosti do Bratislavy (približne 20km). Toto historické mesto s bohatou vinárskou tradíciou ponúka svojim obyvateľom mnoho príležitostí na aktívny oddych a relax. Ak hľadáte miesto pre Váš nový domov, Pezinok je určite tou správnou voľbou!

CENA
Cena domu je 899.000€

Kontakt na zodpovedného makléra:
Peter Dobiáš
+421 917 095 918
dobias@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

vrátane provízie
1
5
393 m²
316 m²
1020 m²
285 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
230/400V
optika
vlastné - plyn
áno - 2 autá
vonkajšie
zariadený
plastové
rovina
betónová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Topoľová, Pezinok, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Pezinok
  • Mesto Pezinok
  • Ulica Topoľová
  • Druh Vila
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421917095918

Pre viac informácií kontaktujte