RADO | 4-izbový rodinný dom 108m2 + pozemok 305m2 | Senec - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 4-izbový rodinný dom 108m2 + pozemok 305m2 | Senec

Rodinný dom na predaj v Senci

RadoReality Vám ponúka na predaj moderný a priestranný rodinný dom v tichej slepej uličke v obci Senec. Tento 4-izbový dom s úžitkovou plochou 108 m² sa nachádza na pozemku s rozlohou 471 m². Dom je skolaudovaný a pripravený na okamžité nasťahovanie, ideálny pre rodiny, ktoré hľadajú komfortné bývanie s modernými technológiami a výborným dispozičným riešením.

Dom disponuje priestrannou obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, tromi spálňami, dvoma kúpeľňami a veľkou terasou o rozlohe 30 m², ktorá je ideálna na relax a rodinné stretnutia. Na pozemku je miesto na parkovanie pre dve autá. Vlastníctvo prístupovej cesty je spoločné so susedmi, čo zabezpečuje súkromie a bezpečie.

Pre lepšiu predstavu dispozície odporúčam navštíviť 3D obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=Li19BWnXmuD

Technické vybavenie a komfort:
Dom je vybavený modernými technológiami, ktoré zabezpečujú vysoký komfort bývania. Kúrenie je elektrické s podlahovým vykurovaním a termostatom v každej miestnosti, čo umožňuje jednoduchú reguláciu teploty podľa potreby. Okná s trojitým zasklením a zateplenie 10 cm garantujú nízke náklady na vykurovanie a vysokú energetickú efektivitu. Vinylové podlahy zaisťujú príjemný a odolný povrch.

Centrálna klimatizácia sa postará o príjemné teploty počas horúcich letných dní, a ak máte záujem, dom má predprípravu na inštaláciu krbu. Elektrické žalúzie na juhozápadnej strane domu poskytujú komfort a ochranu pred slnkom. K dispozícii je aj povala, ktorá ponúka ďalší úložný priestor.

Voda a odpad:
Dom je napojený na vlastnú studňu, ktorá zabezpečuje nezávislosť na verejných zdrojoch vody. Odpad je riešený pomocou žumpy. Vďaka tomuto systému je dom vhodný aj pre tých, ktorí preferujú samostatnosť a nízke náklady na prevádzku.

Bezpečnosť a pripojenie:
Dom je vybavený kamerovým systémom, ktorý zaisťuje bezpečnosť a dohľad nad objektom. Optické pripojenie zabezpečuje vysokorýchlostný internet, ideálny pre prácu z domu alebo zábavu.

Lokalita
Dom sa nachádza v pokojnej lokalite v slepej uličke, čo zaručuje minimálny dopravný ruch a príjemné bývanie. Blízkosť občianskej vybavenosti, ako je škola, obchody a rekreačné možnosti, z neho robí ideálne miesto pre rodinný život. V blízkosti Senca, sa nachádzajú známe Slnečné jazerá, ktoré sú rozdelené na severnú a južnú časť. Sú ideálnym miestom na kúpanie, vodné športy, rybolov či relax na pláži. Okolo jazier sú rekreačné zariadenia, reštaurácie a športoviská, ktoré spríjemňujú pobyt návštevníkov.
Oblúbená je aj cyklotrasa Senec – Bratislava, ktorá vedie prevažne cez menej frekventované cesty a ponúka pohodlný prístup do hlavného mesta. Okolo Slnečných jazier sú tiež trasy vhodné na krátke cyklistické výlety. V okolí Senca sa tiež nachádzajú ďalšie cyklotrasy, ktoré vedú cez prírodné oblasti, ako napríklad trasy vedúce do Pezinka alebo Šenkvíc. Cyklotrasy v okolí poskytujú príležitosť na aktívny oddych a prepojenie s prírodou.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku pozemku ma neváhajte kontaktovať:
Rastislav Horňák
RADO Reality Group
Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

4
166 m²
471 m²
305 m²
108 m²
osobné
aktívne
áno - separovaný
studňa
230/400V
žumpa
optika
vlastné - elektrické
30 m²
vlastné vyhradené
Zmiešané
nezariadený
predpríprava
centrálna
plastové
rovina
neupravená cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Bratislavská, Senec, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Senec
  • Mesto Senec
  • Ulica Bratislavská
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421950440748

Pre viac informácií kontaktujte

Rastislav Horňák

Rastislav Horňák

Realitný poradca

+421950440748

hornak@radoreality.sk

Maklér má 32 ponúk