RADO | 4-izbový byt 81m2, ul. Liptovská | Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 4-izbový byt 81m2, ul. Liptovská | Trenčín

4-izbový byt na predaj v Trenčíne

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový byt o rozlohe 81m2 na ul. Liptovská na sídlisku JUH v Trenčíne. Byt sa nachádza na druhom poschodí z 8 v zateplenej panelovej bytovke s výťahom. K bytu patrí aj pivnica a balkón. Parkovanie je okolo domu verejné.

O BYTE:
Byt prešiel rekonštrukciou okolo roku 2007 ako sú plastové okná, podlahy, jadro a elektrina. K veľkým výhodám patrí dispozícia bytu, ktorá je veľmi praktická a patrí k jedným z najvydarenejších panelových bytov v Trenčíne. Okrem veľkého priestoru patrí k bytu aj veľký balkón, dve komory na chodbe a rozloženie izieb v byte. Každá izba je na inom konci bytu a tak každý člen rodiny má dostatočný priestor a súkromie. Keďže byt je naozaj veľký, k dispozícií máte aj veľkú kúpeľňu so sprchovým kútom aj vaňou. WC je samostatné, ale nachádza sa v ňom aj prípojka na práčku, aby ste v kúpeľňi mali dostatok priestoru. Takáto prípojka na práčku je aj v jednej z komôr na chodbe, ak by ste s priestorom vo WC mali iný zámer.

DISPOZÍCIA:
Dispozične pozostáva z veľkej chodby. Po pravej strane sa nachádzajú dve komory, oproti je samostatná kuchyňa, vedľa nej sa nachádza priechodná obývacia miestnosť s balkónom, z ktorej sa dostanete do spálne so vstavanou skriňou. Po ľavej strane z chodby sa nachádzajú dve samostatné detské izby, každá na inej strane. Jedna je väčšia, druhá menšia.

OKOLIE:
Sídlisko JUH ponúka všetko čo mladá rodina vyžaduje. Škôlky, školy, centrum voľného času, MHD, potraviny, cukráreň, reštaurácie, lekáreň, lekárov či OC Južanka. Máte tu úplne všetko a hlavne hneď pri dome, takže nemusíte nutne využívať auto. Parkovanie je verejné okolo celej bytovky.

Ak hľadáš byt pre rodinu a hlavne chceš, aby ťa bavil aj po rokoch, tak toto je tá správna voľba. Dnes sa už nevyrábajú tak dispozične dobre riešené byty ako je tento :)

Cena bytu je 155 000,-€
Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Link na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=iJNFYsnA4Qi
Link na video: (bude doplnené)

Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

2
4
81 m²
osobné
po rekonštrukcii
aktívne
optika
spoločné
panel
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Liptovská, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Liptovská
  • Druh 4-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421948103990

Pre viac informácií kontaktujte

Bc. Natália Príbelová

Bc. Natália Príbelová

Realitný poradca

+421948103990

pribelova@radoreality.sk

Maklér má 10 ponúk