RADO | 2i krásna chatka na konci Dubnice nad Váhom - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 2i krásna chatka na konci Dubnice nad Váhom

Chata na predaj v lokalite Dubnica nad Váhom v Ilave

Ponúkam na predaj romantickú chatu s panoramatickým výhľadom na Vršatecké bradlá nachádzajúcu sa oblasti Lieskovec – Dubnica nad Váhom. K chate vedie prístupová cesta a dostupnosť z Dubnice nad Váhom je možná bicyklom po novovybudovanej cyklotrase (10 minút) alebo autom (5 minút).

Skladá sa z dvoch podlaží. Na prvom sa nachádza kuchyňa a kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC. Na druhom podlaží je priestranná miestnosť využívaná ako spálňa a oddychová zóna. Pred chatou je terasa s kovovým sedením. Na pozemku sa nachádza záhradné sedenie, nový záhradný gril, prenosné ohnisko, vírivý bazén a vonkajšie záhradné umývadlo.
K chate prislúcha záhradný domček a príručný sklad s náradím.

Pozemok má výmeru 553 m2.
Úžitková plocha chaty je 52 m2. Zastavaná plocha chaty je 31 m2.

K dispozícii je elektrina a voda. Kúrenie drevom - krbové kachle, ktoré bez problémov vykúria v zime obidve podlažia. Ohrev vody je zabezpečený cez elektrický prietokový ohrievač.
Chata je vybavená internetom, bezpečnostným alarmom a taktiež kamerovým systémom.

Stavba bola postavená na betónovej platni a je odizolovaná. Prvé podlažie je murované, druhé podlažie je drevostavba a zateplené. Strecha je „A“ krov a použitá bola kvalitná škridľa Tondach. Kolaudácia chaty prebehla v tomto roku.
Trávnik je celoročne udržiavaný, na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy a kríky (jablone, červené ríbezle, josta).
Na hranici pozemku preteká potôčik stekajúci priamo z lesa nad chatou.

Voľný čas môžete tráviť oddychom na druhom podlaží s krásnym výhľadom cez panoramatické okno alebo grilovaním v záhradnom krbe a opekaním na štýlovom ohnisku. V prípade aktívneho odpočinku môžete využiť cyklotrasu alebo turistické chodníky, na ktoré sa dostanete z chaty do 5 minút. Po takejto aktivite môžete deň zakončiť vo vyhrievanom vírivom bazéne , ktorý dokážete ovládať na diaľku cez aplikáciu.
Chata je vybavená kvalitným zariadením (skoro všetko nové ) a kompletné zariadenie je aj súčasťou predaja.

Pokiaľ hľadáte chatu na ktorej chcete už iba relaxovať a užívať si voľný čas s rodinou alebo priateľmi, táto chata bude tá správna voľba.


Adela Šimonová
RADO Reality Group
Tel: +421 918 530 980
E-mail: simonova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak, a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení

Podrobné informácie

1
2
31 m²
553 m²
553 m²
52 m²
osobné
aktívne
iné
sprchovací kút
vlastné - pevné palivo
Zmiešané
zariadený
A
plastové
rovina

Poloha nehnuteľnosti na mape

Liesková, Dubnica nad Váhom, Ilava, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Ilava
  • Mesto Dubnica nad Váhom
  • Ulica Liesková
  • Druh Chata - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421918530980

Pre viac informácií kontaktujte

Adela Šimonová

Adela Šimonová

Realitný poradca

+421918530980

simonova@radoreality.sk

Maklér má 3 ponuky