RADO | 2-izbový byt 39m2 + pozemok 29m2, Gen. M. R. Štefánika, Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 2-izbový byt 39m2 + pozemok 29m2, Gen. M. R. Štefánika, Trenčín

2-izbový byt na predaj v Trenčíne

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt na ulici Gen. M. R. Štefánika v Trenčíne. Byt s výmerou 39m2 je situovaný na 1. poschodí z dvoch v zateplenej tehlovej bytovke bez výťahu. Bytový dom má zrekonštruované aj vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 5m2, pavlač pred bytom, ktorú je možné využívať ako balkón a podiel na veľkom oplotenom pozemku s rozlohou 2285m2.

Byt je kompletne čerstvo zrekonštruovaný a pripravený na okamžité nasťahovanie. Rekonštrukcia bola ukončená v októbri 2023 a v byte zatiaľ nikto nebýval. Sú tu vymenené elektrické rozvody, plávajúce podlahy a dlažba, plastové okná s 3-sklom, interiérové dvere a kuchynská linka. Byt je orientovaný na juhovýchodnú stranu, takže je príjemný a svetlý hneď od rána.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do samostatného WC a kuchyne. Z kuchyne sa ďalej prechádza do kúpeľne a do obývačky. Cez obývačku sa ďalej dostanete do samostatnej spálne. Veľkou výhodou tohto bytu sú nadštandardne vysoké stropy, čo Vám dáva možnosť vytvoriť si dodatočný úložný priestor. Výhodou je tiež, že byt sa predáva čiastočne zariadený. Ďaľšou veľkou výhodou je vlastné samostatné kúrenie a elektrický bojler na ohrev vody. Svoje náklady tak budete mať plne pod kontrolou. Náklady sú 50,-€ mesačne + elektrická energia (podľa spotreby).

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Detské ihriská, potraviny, OZC MAX, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Život na sídlisku Pod sokolice je úžasný najmä pre rodiny s deťmi. Deti si tu nájdu množstvo kamarátov, mamičky na materskej dovolenke môžu vziať deti každý deň niekam na výlet a prácou vyčerpaní oteckovia budú mať vždy po ruke nejakú tú "inštitúciu" čapujúcu dobre vychladenú dvanástku.
Pre vyznávačov zdravého životného štýlu je pripravený Lesopark Brezina.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=wLqALPQtV8g

Cena bytu je 95.000,-€


Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

1
2
2
39 m²
39 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
optika
vaňa
vlastné - elektrické
5 m²
tehla
čiastočne
B
plastové
juhovýchodná

Poloha nehnuteľnosti na mape

Gen. M. R. Štefánika, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Gen. M. R. Štefánika
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421902906090

Pre viac informácií kontaktujte

Patrik Pavlík, RSc.

Patrik Pavlík, RSc.

Realitný poradca

hovorím po slovenskymluvim česky

+421902906090

patrik.pavlik@radoreality.sk

Maklér má 67 ponúk