RADO | 2-izbový byt 42 m2 v centre mesta, Kniežaťa Pribinu - Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 2-izbový byt 42 m2 v centre mesta, Kniežaťa Pribinu - Trenčín

2-izbový byt na predaj v Trenčíne

IBA U NÁS!!!

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 42 m², ideálne situovaný v srdci mesta Trenčín. Tento byt sa nachádza na 3. poschodí zo 4 v historickom centre mesta a ponúka výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú komfortné a útulné bývanie v centrálnom prostredí.

Byt sa predáva plne zariadený, a tak môžete ihneď začať užívať svoje nové bývanie. Majiteľ si vezme so sebou iba svoje osobné veci. Ďalšou výhodou tohto bytu je možnosť prerobenia na väčší 1-izbový byt, čo poskytuje novým majiteľom priestor na prispôsobenie nehnuteľnosti Vašim potrebám.

Bytový dom, v ktorom sa nachádza byt, je konštruovaný z kombinácie železo-betónu, tehál a yporu, čo zabezpečuje jeho pevnosť a odolnosť. Byt disponuje podlahovým kúrením a každý byt má vlastný boiler na ohrev teplej vody. Pre dve osoby predstavujú mesačné náklady približne 140€,-. V bytovom dome sa nenachádza výťah. Byt zatiaľ nedisponuje pivnicou, ale v blízkej budúcnosti tam budú novovytvorené pivničné priestory.

Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne spojenou so toaletov, 1 samostatnej nepriechodnej izby, kuchyne z ktorej sa dostaneme do obývacej izby a na balkón.

Svojou výnimočnou lokalitou v centre mesta Trenčín ponúka tento byt skvelú investičnú príležitosť. Jeho poloha umožňuje rýchly prístup k obchodom, reštauráciám, kultúrnym podujatiam a verejnej doprave, čo robí tento byt atraktívnym pre tých, ktorí hľadajú trvalý domov alebo investíciu do budúcnosti.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=yVsd9jV1SL8

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:
Rastislav Horňák
RADO Reality Group
Tel.: +421 950 440 748
E-mail: hornak@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

3
4
2
42 m²
42 m²
osobné
aktívne
áno - separovaný
wifi
vlastné - plyn
14 m²
verejné
Zmiešané
zariadený
plastové
juhovýchodná

Poloha nehnuteľnosti na mape

Kniežaťa Pribinu, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Kniežaťa Pribinu
  • Druh 2-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421950440748

Pre viac informácií kontaktujte

Rastislav Horňák

Rastislav Horňák

Realitný poradca

+421950440748

hornak@radoreality.sk

Maklér má 32 ponúk