RADO | 1 izbový bezbariérový byt v top lokalite, Partizánska, Trenčín - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 1 izbový bezbariérový byt v top lokalite, Partizánska, Trenčín

1-izbový byt na predaj v Trenčíne

IBA U NÁS! RADO Reality predstavuje jedinečný 1-izbový bezbariérový byt po kompletnej rekonštrukcii v prestížnej lokalite na Partizánskej ulici v Trenčíne.

Tento krásny byt sa nachádza na 4. poschodí modernizovaného bytového domu, ktorý je vybavený vlastnou kotolňou, novým výťahom, elektrickým vrátnikom, a dokonca aj bezbariérovým prístupom vrátane nájazdovej rampy a vonkajšieho výťahu pre vozíčkárov.

Interiér bytu prešiel kompletnou rekonštrukciou, aby spĺňal všetky bezbariérové požiadavky. Vstupná chodba ponúka dostatok miesta na vstavané skrine, široké dvere sú ideálne pre ľudí na invalidnom vozíku, a priestranná kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom a toaletou je maximálne praktická. Samostatná spálňa je vybavená manželskou posteľou, pracovným kútom, skriňou a komodou. Denná časť bytu je tvorena svetlou kuchyňou spojenou s obývacou izbou a jedálenským kútom, s priamym vstupom na balkón s očarujúcim výhľadom do zelene.

Byt je vybavený bezpečnostnými dverami Sherlock, plastovými oknami, novými interiérovými dverami, modernou kúpeľňou, kvalitnými obkladmi a dlažbami, plávajúcou podlahou a sadrokartónovými stropmi s bodovým osvetlením. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a obsahuje všetky potrebné spotrebiče. V rohu kuchyne je príprava na inštaláciu bezpečnostného systému s pohybovým senzorom.

K bytu prislúcha pivnica (3 m2) a pri bytovom dome je bezplatné 1 parkovacie miesto pre 1 bytovú jednotku. Mesačné náklady na bývanie sú len 90 € + 30 € za elektrinu, čo z neho robí veľmi výhodnú ponuku. V byte je aktuálne zavedené Magio TV a internet (optický).

Tento byt je špeciálny svojou bezbariérovosťou – vďaka citlivej a detailnej rekonštrukcii je plne prispôsobený pre osoby so zníženou mobilitou. Široké dvere, priestranné miestnosti, bezbariérový prístup do každej časti bytu a kúpeľňa so špeciálne navrhnutým murovaným sprchovým kútom – to všetko prispieva k vysokému komfortu a bezpečiu bývania. Avšak, jeho výhody ocení úplne každý. Moderné riešenie interiéru, kvalitné materiály a praktická dispozícia robia tento byt ideálnym pre široké spektrum záujemcov – od tých, ktorí hľadajú moderné a praktické bývanie, až po ľudí, ktorí oceňujú komfort a bezpečnosť v každej fáze života.

Partizánska ulica je známa svojou ideálnou polohou v blízkosti centra mesta, no zároveň poskytuje pokojné bývanie v príjemnom zelenom prostredí. V pešej dostupnosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – supermarkety, obchody, lekárne, zdravotné stredisko, školy a škôlky. Neďaleko sa nachádza aj zastávka MHD, ktorá zabezpečuje rýchle a pohodlné spojenie s celým mestom. Pre milovníkov prírody je veľkým plusom blízkosť rekreačných zón a parkov, kde môžete tráviť voľné chvíle aktívnym oddychom.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

4
8
2
40 m²
37 m²
po rekonštrukcii
aktívne
sprchovací kút
spoločné – vlastná kotolňa
3 m²
vonkajšie
panel
zariadený
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Partizánska 7, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Partizánska 7
  • Druh 1-izbový byt
  • Typ predaj
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 53 ponúk