RADO | Novostavba rodinného domu v meste Senica - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Novostavba rodinného domu v meste Senica

Rodinný dom na predaj v Senici

RADO reality vám vo výhradnom zastúpení investora ponúka rodinný dom v meste Senica.

Táto novostavba je v štádiu výstavby a bude sa nachádzať na Gaštanovej ulici v novej časti IBV.
K pozemku sú privedené prípojky na inžinierske siete z miestnej komunikácie Gaštanová, Vodovodná a kanalizačná prípojka sú k pozemku už zrealizované a budú ukončené v navrhovanej vodomernej a kanalizačnej šachte na pozemku. Elektrická prípojka je k pozemku už zrealizovaná.

Pozemok je rovinatý a prístupný zo západnej strany miestnej komunikácie vjazdom širokým 5,5m. Rozmery rodinného domu budú 14,7m x 9,4m vrátane zateplenia a krytou terasou o rozmere 4,5m x 3,5m, pričom bude prízemný (typ bungalov) nepodpivničený, a bude zastrešený šikmou valbovou strechou. Obvodové steny budú postavené z pórobetónového materiálu Ytong s výstužnou zálievkou. Vykurovanie RD bude zabezpečovať tepelné čerpadlo Vaillant podlahovým ohrevom. Je to najmodernejšia technológia tepelného čerpadla s prírodným chladivom pre zníženie uhlíkovej stopy, vysoká trieda energetickej účinnosti a ešte nižšie prevádzkové náklady

Rodinný dom pozostáva s krytého závetria, zádveria, chodby, dvoch kúpeľní s toaletou, dvoch obytných izieb, spálne, obývacej izby s jedálňou, kuchyne, technickej miestnosti a krytej terasy na južnej strane domu prístupnej s obývacej izby.
Plocha pozemku je 566m2, zastavaná plocha 152,4m, celková úžitková plocha 124,36m, obytná plocha 64,5m, obstavaný priestor 650m3, spevnené plochy 65m2. Rodinný dom bude dokončený do štádia holodom, no po dohode s investorom môže byť dokončený podľa požiadaviek kupujúceho.
Štádium dokončenia RD je na vašom výbere a výber obkladových materiálov a sanity. Tento stav dokončenia bude rozhodovať o výslednej cene.

Okresné mesto Senica sa nachádza v juhovýchodnej časti Chvojnickej pahorkatiny, na pomedzí s Myjavskou pahorkatinou. Mestom prechádza cesta Trnava – Holíč, ktorú križuje cesta Kúty – Sobotište. Južným okrajom vedie železničná trať Kúty – Trnava. Senica leží 46 km západne od Piešťan, 23 km južne od Skalice, 46 km severovýchodne od Malaciek a 42 km severozápadne od Trnavy. V mestskej časti Senice, v Kunove, sa nachádza vodná nádrž Kunov
.
Ak vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať a môžete bývať vo svojom novom rodinnom dome už o chvíľu.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk


Podrobné informácie

4
152.4 m²
566 m²
566 m²
124.36 m²
osobné
aktívne
áno - separovaný
verejný vodovod
230/400V
vaňa a sprchovací kút
vlastné - elektrické
15 m²
vnútorné
Ytong
nezariadený
predpríprava
plastové
rovina
asfaltová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Gaštanová, Senica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Senica
  • Mesto Senica
  • Ulica Gaštanová
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte