RADO | Rodinný dom v meste Šaštín-Stráže - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Rodinný dom v meste Šaštín-Stráže

Rodinný dom na predaj v lokalite Šaštín-Stráže v Senici

RADO Reality vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v meste Šaštín–Stráže. Je vo výbornej lokalite ,500 m od jazera Gazárka a 500 m od pútnickej baziliky Sedembolestnej Panny Márie. Kúsok od rodinného domu sa nachádza aj vlaková stanica, no je zároveň v tichej ulici.

Dom má tri obytné miestnosti, kuchyňu, samostatné WC, kúpeľňa a komora. Stavba aj strecha sú vo veľmi dobrom stave, podkrovie je pochôdzne. Dom je napojený na mestský vodovod, plyn, elektrinu a žumpu. Za domom je prístavba technickej miestnosti so samostatným vchodom o veľkosti 9m2. Táto prístavba s rovnou strechou sa nachádza za kuchyňou, čo môže poslúžiť ako terasa.

Záhrada má výmeru 626 m2 a nachádzajú sa tu rodiace jablone a vinič. Na pozemku je garáž so samostatnou mestnosťou určenou ako skladové priestory, vlastná studňa s ručnou pumpou, ktorá poslúži na závlahu záhrady. Rodinný dom má tri komíny, ktoré nájdu široké využitie v prípade kachlí na tuhé palivo, alebo výstavbu krbu. Strecha má pôvodnú krytinu a krovie, ktoré je v dobrom stave, preto pri rekonštrukcii nie je potrebné tento krov meniť. Pred domom je aj priestranná predzáhradka.

V prípade záujmu o nájom, je tu možnosť dlhodobého nájmu. Dom je vyprataný - nezariadený.Nájomné je 650,-€ + energie.

Mesto leží v centrálnej časti Záhorskej nížiny, na strednom toku rieky Myjava. Nachádza sa 20 km západne od Senice, 33 km severne od Malaciek a 20 km južne od Holíča.
Mestom preteká rieka Myjava v dĺžke cca 6 km, ktorej pôvodné koryto rozdeľuje mestské časti Šaštín a Stráže nad Myjavou. Nachádza sa tu rímskokatolícka bazilika Sedembolestnej Panny Márie s Pavlínským kláštorom, rímskokatolícky kostol sv. Alžbety Uhorskej, rímskokatolícky kostol sv. Jána Bosca, synagóga, Kartúnka - dvojpodlažná pôvodne renesančno-baroková stavba na pôdoryse písmena L z prvej polovice 17. storočia, lovecký zámoček Belveder, Trojičný stĺp, socha Piety, základné školy, základná umelecká škola, rekreačná oblasť Gazárka, banka, lekárne, polícia, obchodný dom, reštaurácie a lekári.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS
radoreality.sk

Podrobné informácie

3
141 m²
626 m²
626 m²
95 m²
osobné
pôvodný
aktívne
áno - separovaný
studňa a vodovod
230/400V
žumpa
lokálny poskytovateľ
vaňa
vlastné - plyn
áno - 1 auto
vnútorné
tehla
nezariadený
pôvodná
drevené
rovina
betónová cesta

Poloha nehnuteľnosti na mape

Jesenského, Šaštín-Stráže, Senica, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Trnavský
  • Okres Senica
  • Mesto Šaštín-Stráže
  • Ulica Jesenského
  • Druh Rodinný dom
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905635073

Pre viac informácií kontaktujte