RADO | VÝRAZNÁ ZĽAVA! Poschodová NOVOSTAVBA 5iz.-až 160 m2, Veľký Biel - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | VÝRAZNÁ ZĽAVA! Poschodová NOVOSTAVBA 5iz.-až 160 m2, Veľký Biel

Rodinný dom na predaj v lokalite Veľký Biel v Senci

NOVOROČNÉ ZNÍŽENIE CENY z 340.000 Eur na 319.999 Eur - platné 3 mesiace!! Nový poschodový rodinný dom v obci Veľký Biel


RADO Reality ponúka na predaj NOVOSTAVBU s nádherným výhľadom- samostatne stojaci poschodový 5 izbový rodinný dom v obci Veľký Biel v okrese Senec.
Je vhodný na bývanie, podnikanie, prenájom so zaujímavým ziskom (4 samostatné izby + veľká obývačka prepojená s kuchyňou, 2 kúpeľne s WC...).

Tento moderný krásny rodinný dom sa predáva v ŠTANDARDE podľa vlastného výberu (po dohode s predávajúcim):

- dlažba, laminátová podlaha
- dvere, zárubne
- v kúpeľni na prízemí: wc - geberit, sprchovací kút, umývadlo
- v kúpeľni na pochodí: wc - geberit, vaňa alebo sprchovací kút

Nachádza sa na oplotenom pozemku o rozlohe 281 m2.
Plocha: úžitková 160 m2, zastavaná 128 m2.

Dokončenie projektu domu podľa predstáv kupujúceho alebo zľava na dokončenie domu do štandardu je možná po dohode s majiteľom (podlahy, zárubne, dvere, sanita).

Nenechajte svoje peniaze v banke strácať na hodnote, oplatí sa investovať a ochrániť tak svoje úspory, preto vám ponúkam túto NOVOSTAVBU vo výbornej lokalite v obci Veľký Biel pri Senci, len 14 km od Bratislavy.

Má modernú architektúru s otvoreným prevzdušneným priestorom s výbornou dispozíciou kde je prakticky rozdelený na dennú a nočnú časť.
Dispozícia domu pozostáva: na prízemí zo vstupnej chodby, 1 samostatnej nepriechodnej izby s výstupom na dvor, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou s výstupom na terasu a z kúpeľne s toaletou. Po schodoch sa dostanete na 1.podlažie kde sa nachádza chodba s 3 samostatnými nepriechodnými izbami, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť.
Postavený je z tehly (30 cm múry), podlahové teplovodné kúrenie (plynový kotol), plastové okná, 15cm zateplenie polystyrénom, predpríprava na tv + internet.
V obývačke je klimatizácia, ktorou sa v lete príjemne schladíte a v zime sa ňou dá vykurovať, v ostatných izbách na poschodí je vyvedená zo stropu. Na ohrev vody slúži bojler, ktorý je spolu s plynovým kotlom v technickej miestnosti.
Poteší vás aj elektrická brána na ovládanie, ktorou sa dostanete na vydláždený dvor zámkovou dlažbou.
V exteriéri sa nachádza prístavba, ktorú si môžete zastrešiť a vytvoriť si tak miesto na relax, príp. na parkovanie alebo ako odkladací priestor.
Bonusom pri sedení na terase je výhľad na najväčší barokový kaštieľ na Slovensku.

Dom je napojený na všetky IS - obecná voda, elektrina, kanalizácia, plyn.

Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najlepších lokalít v okolí Senca, od ktorého je vzdialená len 2 minúty kde máte kompletnú občiansku vybavenosť, a len 14 km od Bratislavy, s bezproblémovým napojením na diaľnicu.
Obec Veľký Biel je známa najväčším barokovým kaštieľom na Slovensku, ale aj svojim krásnym tyrkysovým jazerom vhodným na kúpanie, letné športy, rybolov.
Veľký Biel je známy aj termálnymi prameňmi. Voda z jednej z artézskych studní vyviera z hĺbky 120 metrov. Obec je súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty.
Blízko - na pešo sa nachádza materská škôlka, základná škola, pošta, potraviny, pohostinstvo, artézsky prameň, ale aj jazero.
Posledné 3 obrázky sú ilustračné.

Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@radoreality.sk


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.[/b

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Podrobné informácie

1
5
128 m²
281 m²
160 m²
osobné
aktívne
verejný vodovod
vlastné - plyn
tehla
plastové

Poloha nehnuteľnosti na mape

Veľký Biel, Senec, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Senec
  • Mesto Veľký Biel
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421911820020

Pre viac informácií kontaktujte

Aneta Liptáková, RSc.

Aneta Liptáková, RSc.

Realitný poradca

+421911820020

liptakova@radoreality.sk

Maklér má 17 ponúk