RADO | Na predaj bungalov na veľkom pozemku - Pruské! - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Na predaj bungalov na veľkom pozemku - Pruské!

Rodinný dom na predaj v lokalite Pruské v Ilave

REZERVOVANÉ

RADO Reality Vám ponúka na predaj novostavbu rodinného domu priamo v obci Pruské! Kompaktný štvorizbový bungalov je postavený na priestrannom pozemku s rozlohou 2001 m2. Na pozemku nájdete tiež jazierko, záhradný domček, altánok, ale aj bazén. Nachádza sa v kľudnej časti obce v blízkosti prírody s nádhernými výhľadmi na Vršatské bralá a okolitú prírodu.

Dom typu bungalov bol postavený v roku 2018, podlahová plocha je 128m2, výhodou je pivnica s rozlohou 18 m2. V prednej časti pozemku sa nachádza záhradný domček s prístreškom na auto s rozlohou 25 m2. Dom je napojený na elektrinu, obecný vodovod, odpad je riešený žumpou, ale v obci v súčasnosti prebieha výstavba kanalizácie. O teplo sa stará krásny krb, ktorý je dominantou obývacej izby a vnáša teplo do všetkých miestností prostredníctvom teplovzdušných rozvodov. Ohrev vody má na starosti inteligentný bojler umiestnený v pivnici. Dom je vybavený drevenými eurooknami, na podlahách v chodbe, kúpeľni a kuchyni je dlažba, v izbách a obývačke sú plávajúce podlahy. Mesačné náklady sú na úrovni 100 Eur.

Dispozícia domu je veľmi dobre riešená - po vstupe do domu sa ocitnete v priestrannej chodbe s dvomi veľkými vstavanými skriňami. Z chodby sa dostanete do všetkých častí domu. Vľavo sa nachádzajú 2 detské izby (12+12 m2) orientované na juhozápad, na pravej strane je spálňa (12 m2), kúpeľňa a samostatné WC. Ďalej sa nachádza krásny otvorený priestor spájajúci kuchyňu (12 m2) s jedálenským stolom a priestrannú, presvetlenú obývačku (35 m2). Z obývačky je výstup na krytú terasu 15 m2 s nádherným výhľadom na Vršatec. Bonusom tohto domu je pivnica (18 m2) do ktorej sa dostaneme z chodby a tiež úložný priestor na povale (12 m2). Dispozíciu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=xp1W1NhTK1J

Budúci majiteľ sa môže tešiť aj z obrovského, slnečného, oploteného pozemku so vstupnou bránou na diaľkové ovládanie. Hoci je pozemok svahovitý, je rozdelený do viacerých kaskád. V prednej časti je umiestnený záhradný domček s prístreškom, jazierko s kaprami, dokonca sa môžete tešiť aj na chutné hrozno, ktoré je tu vysadené. Zadná časť je určená na zábavu a oddych. Deti sa vyšantia na trampolíne, v pieskovisku, či hrami na trávniku. Dospelí zasa určite ocenia záhradný altánok s ohniskom a nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Čerešničkou na torte je bazén, kde môžete spoločne tráviť čas počas horúcich letných dní.

V obci Pruské nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť – školy, škôlky, zdravotné stredisko, reštaurácie, pohostinstvá, športoviská, zastávky autobusovej dopravy a mnoho iného. Výhodná je aj dostupnosť diaľnice D1 – približne 4 km, okresného mesta Ilava – približne 5 km ale takisto možnosti na turistiku a rekreáciu v podobe Vršateckých brál. Ponuka je vhodná pre rodinne založených klientov, ktorí hľadajú bývanie v blízkosti prírody v rodinnom dome s priestranným pozemkom.


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

1
4
128 m²
2001 m²
128 m²
osobné
aktívne
verejný vodovod
230/400V
vlastné
Ytong
zariadený
exteriérový
A
drevené
mierny svah

Poloha nehnuteľnosti na mape

Pruské, Pruské, Ilava, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Ilava
  • Mesto Pruské
  • Ulica Pruské
  • Druh Rodinný dom - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421904887338

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Michal Mišovec

Ing. Michal Mišovec

Realitný poradca

+421904887338

misovec@radoreality.sk

Maklér má 58 ponúk