Byt 140 m2 s 2-garážou - Hradný kopec, BA- Staré mesto - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

Byt 140 m2 s 2-garážou - Hradný kopec, BA- Staré mesto

12.jpg
2.jpg
14.jpg
15.jpg
+ 2 9.jpg

4-izbový byt na predaj v Starom Meste, Bratislava

RADO Reality Vám ponúka na predaj presvetlený 4,5-izbový veľkoryso riešený byt vo vyhľadávanej lokalite na Hradnom kopci - Mudroňova ulica v súkromnom vlastníctve fyzickej osoby.

Byt je vo výmere cca 140 m2, 1x loggia o výmere cca 6 m2, 1 x loggia o výmere cca 3 m2, pivničná kobka nachádzajúca sa na prízemnom poschodí bytového domu je o výmere cca 10 m2.
Parkovanie je zabezpečené v samostatnej súkromnej dvoj-garáži o výmere 38 m2, dvoj-garáž je v cene 30.000,- EUR, ktorú je možné taktiež realizovať samostatnou kúpou k danému bytu. Nie je ale podmienkou predaja spoločne s bytom.
Byt disponuje drevenou dubovou podlahou, má samostatný - vlastný plynový kotol, ktorý bol nainštalovaný v roku 2020 a je umiestnený priamo v byte, v kúpeľni. Okná sú drevené-veľkoplošné vrátane elektricky ovládaných vonkajších žalúzii. Byt disponuje veľkoryso riešenými úložnými priestormi v rámci celého priestoru, to znamená izby, priedsieň, chodba, toaleta. Samozrejmosťou je klimatizácia.

Byt na nachádza na 1.poschodí 3-podlažného bytového domu v uzavretom komplexe. Vstupnými bezpečnostnými dverami do bytu sa dostávate na priestrannú chodbu so vstavanými skriňami. Z chodby sa dostanete do priestrannej obývačky s krbom spojenej s kuchyňou a do 2-voch samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne a samostatného WC.
Byt ponúka oddelenie dennej a nočnej časti a samozrejmosťou je aj samostatné predelenie knižnice v rámci obývacej časti bytu. Ďalej sa chodbou dostávate do veľkoryso riešenej jedálenskej časti s bočným výhľadom na hradné múry Hradu .
Daný byt má iba jednu spoločnú stenu so susediacim vedľajším bytom.
Na veľkú loggiu s pekným výhľadom na zeleň o rozlohe 6 m2 sa dostávate z obývacej časti, na menšiu loggiu o rozlohe cca 3 m2 zo samostatne nepriechodnej spálne.
Pridanou hodnotou daného bytu je dostatok denného svetla, je skutočné krásne presvetlený.
Na daný byt je vypracovaný aktuálny znalecký posudok, ktorý je možné po dohode zabezpečiť.

Byt je momentálne kompletne zariadený, predáva sa ale bez zariadenia.

Lokalita bytového domu je atraktívna z pohľadu svojho umiestnenia a plnej občianskej vybavenosti. Samozrejmosťou je blízkosť zelene Horského parku a centrum mesta, ktoré je peši dostupné príjemnou prechádzkou cez Hrad . Jedná sa o uzatvorený bytový komplex s možnosťou parkovania a jednak už aj spomenutá možnosť parkovania v dvoj-garáži. Súčasťou areálu je aj záhradka a blízkosť detského ihriska.
Bytový komplex spravuje správca. Údržba domu a zelene je zabezpečená stálou službou.

Kontakt na makléra:
Blanka Hrehová
RADO Realiy Group
+421910917586
hrehova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
V prípade vážneho záujmu možnosť zaslania fotodokumentácie.

Podrobné informácie

vrátane provízie
1
3
4
140 m²
140 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
áno - separovaný
optika
vaňa a sprchovací kút
vlastné - plyn
3 m²
6 m²
10 m²
áno - 2 autá
tehla
nezariadený
G
drevené
juhozápadná

Poloha nehnuteľnosti na mape

Mudroňova 36, Bratislava - Staré Mesto, Slovensko


  • Štát Slovensko
  • Kraj Bratislavský
  • Okres Bratislava - Staré Mesto
  • Mesto Bratislava - Staré Mesto
  • Ulica Mudroňova 36
  • Druh 4-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421910917586

Pre viac informácií kontaktujte