RADO | 3i slnečný byt v novostavbe s parkovacím miestom, Soblahov - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | 3i slnečný byt v novostavbe s parkovacím miestom, Soblahov

3-izbový byt na predaj v Trenčíne

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka výnimočný 3 izbový byt vo vyhladávanej lokalite Soblahov. Tento slnečný byt sa nachádza v novostavbe z roku 2017, na 3. poschodí, má vlastné vyhradené parkovanie (11m2) a dve pivnice, kde jedna sa dá využiť ako technická mietnosť a druhá ako špajza. Vstup do bytového domu je bezbariérový a nachádza sa v ňom aj moderný výťah pre 6 osôb s nosnosťou až 800kg.
Pri vstupe do bytu Vás príjemne prekvapí priestranná chodba, z ktorej sa dostanete do spálne, detskej izby, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a veľkej obývacej izby s na mieru robenou kvalitnou kuchynskou linkou a jedálenskym priestorom. Výhodou je, že všetky izby v byte sú nepriechodné. Z obývacej izby je vstup na veľkú lodžiu, ktorá ponúka jedinečný výhľad na okolitú prírodu a priestor na relaxáciu. Tento byt má nadštandardné vybavenie: podlahové kúrenie, vlastný plynový prietokový kotol, hliníkové vonkajšie žalúzie, ktoré sa ovládajú v obývacej izbe dialkovým ovladačom a v detskej izbe a spálni vypínačom. Vybavenie bytu je súčasťou ceny.

Orientácia bytu je na južnú stranu, iba kuchynský kút je orientovaný na východ.

Mesačné náklady na bývanie sú prekvapivo nízke: predpis platieb 83€/4 osoby, 22€ plyn a 34€ elektrina.

Bytový dom sa nachádza v atraktívnej a vyhladávanej lokalite, v blízkosti zástavky MHD, potravín, detského ihriska, materskej aj základnej školy a obľúbeného hostinca "U Ondreja". Bývanie v Soblahove predstavuje ideálnu kombináciu prírody a mesta. Soblahov leží v krásnom prostredí s množstvom zelene, lesov a kopcov, čo poskytuje výborné možnosti pre turistiku, cyklistiku a iné outdoorové aktivity. Táto lokalita tak ponúka skvelý kľud a príležitosť na relaxáciu pre každého, kto túži po oddychu, ale aj aktívne trávenom čase vonku. Soblahov sa nachádza len kúsok od mesta Trenčín, ktoré poskytuje bohaté možnosti pre prácu, zábavu a nakupovanie. Trenčín je tiež domovom mnohých historických pamiatok, múzeí, parkov a záhrad. Bývanie v Soblahove teda ponúka množstvo výhod pre tých, ktorí hľadajú kľudné miesto na bývanie, ale zároveň chcú mať v blízkosti možnosti pre prácu a zábavu.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421 905 340 680
E-mail: bartekova@radoreality.sk


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

3
4
3
80 m²
80 m²
osobné
aktívne
telefónna linka
vaňa
vlastné - plyn
vlastné vyhradené
tehla
čiastočne
plastové
juhovýchodná

Video

Poloha nehnuteľnosti na mape

Trenčín, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Trenčín
  • Druh 3-izbový byt - novostavba
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421905340680

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Nikola Barteková

Ing. Nikola Barteková

Backoffice manager a realitný poradca

+421905340680

bartekova@radoreality.sk

Maklér má 30 ponúk