RADO | Exkluzívne na predaj 3-izbový byt na Sihoti! - RADO Reality Group s.r.o.
Tel.: +421 904 854 810       info@radoreality.sk       Kariéra 14     Kontakt

RADO | Exkluzívne na predaj 3-izbový byt na Sihoti!

3-izbový byt na predaj v Trenčíne

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v obľúbenej lokalite Sihoť v Trenčíne, priamo pri hrádzi. Ak máte radi prechádzky, alebo si radi zabeháte, táto ponuka Vás určite osloví! Mladí rodičia taktiež ocenia materskú škôlku priamo pri dome a samozrejme kompletnú občiansku vybavenosť v okolí.

Byt s rozlohou 63 m2 sa nachádza na piatom poschodí obnoveného panelového bytového domu. Byt prešiel rekonštrukciou, má vymenené rozvody elektriny, vody a odpadu, murované jadro, plastové okná, stierky na stenách, plávajúce podlahy, v kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú na úrovni 215 Eur pre 3 osoby.

Po vstupe do bytu sa ocitnete v predsieni, na pravej strane je menšia detská izba, ďalej je chodba, spálňa a kúpeľňa s toaletou. Na ľavej strane sa nachádza obývačka s východom na priestrannú loggiu a kuchyňa. Veľkou výhodou je samostatná špajza. Obývačka s kuchyňou sú orientované na východ, spálne na západ. K bytu prislúcha pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=DMMYao3iKew

Bytový dom prešiel v roku 2019 významnou obnovou, má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, novú, zateplenú fasádu, nerezové zábradlia na balkónoch a novú strechu. Kompletne nový je aj výťah, navyše bol upravený tak, že prichádza až na prízemie, vďaka čomu nemusíte s kočíkom, či nákupom absolvovať žiadne schody. Priamo pri dome sa nachádzajú dve parkoviská. Poloha domu je výhodná - nájdete tu kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť do centra. Navyše v tesnej blízkosti sa nachádza veľké detské ihrisko s altánkom, materská škola a samozrejme hrádza. Byt je ihneď voľný.


Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Podrobné informácie

7
3
63 m²
63 m²
osobné
úplne prerobený
aktívne
áno - separovaný
optika
vaňa
spoločné
vonkajšie
panel
čiastočne
A
plastové

Video

Poloha nehnuteľnosti na mape

Clementisova, Trenčín, Slovensko


3D virtuálna prehliadka Matterport



  • Štát Slovensko
  • Kraj Trenčiansky
  • Okres Trenčín
  • Mesto Trenčín
  • Ulica Clementisova
  • Druh 3-izbový byt
  • Typ predaj
  • Vlastníctvo osobné
  • Kontakt +421904887338

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Michal Mišovec

Ing. Michal Mišovec

Realitný poradca

+421904887338

misovec@radoreality.sk

Maklér má 58 ponúk